Haber Detayı
27 Temmuz 2020 - Pazartesi 09:43
 
SALDA’DA BİSİKLETLİ POLİSLER GÖREVDE
SALDA’DA BİSİKLETLİ POLİSLER GÖREVDE
- Haberi
SALDA’DA BİSİKLETLİ POLİSLER GÖREVDE

TÜRKİYE’nin Maldivleri olarak bilinen Burdur’un Yeşilova İlçesindeki Salda Gölü Halk Plajında güvenliği Bisikletli Polis timi sağlıyor.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bu yıl ilk defa oluşturulan Bisikletli polis timi 15 Haziran tarihinden itibaren göreve başlayan ve 6 kişiden oluşan bisikletli polis timi ziyaretçi yoğunluğunun yaşandığı Cumartesi ve Pazar günleri Salda Gölü Halk Plajında güvenliği sağlıyor. Salda Gölü’nde 27 Haziran’dan itibaren Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı’ndan gelen Atlı jandarma timi de görev yapmaya başlamıştı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ziyarete kapatılan ve normalleşme sürecinin başlaması ile 1 Haziran tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açan Salda Gölü Belediye Halk Plajında hafta sonlarında yaşanan ziyaretçi yoğunluğu nedeniyle güvenliği bisikletli polis timi sağlıyor. Bisikletli polis timine motosikletli Yunus timleride destek oluyor.

Salda Gölü’nü ziyarete gelen vatandaşlar Bisikletli ve motosikletli polis timlerinin güvenliği sağlamasından memnun olduklarını belirtti. Bisikletli polis timleri Eylül ayı sonuna kadar görev yapacak.

  •  
Kaynak: Editör:
Etiketler: SALDA’DA, BİSİKLETLİ, POLİSLER, GÖREVDE,
Yorumlar
Haber Yazılımı