Haber Detayı
27 Temmuz 2020 - Pazartesi 09:36
 
Jandarma Ekipleri tarafından yakalanan kablo hırsızları tutuklandı
Jandarma Ekipleri tarafından yakalanan kablo hırsızları tutuklandı
- Haberi
Jandarma Ekipleri tarafından yakalanan kablo hırsızları tutuklandı

Güvenlik güçleri tarafından Burdur İl genelinde huzur ve güven ortamının tesisi, vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin sağlanması için suçun önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılık içerisinde devam ediliyor.

Bu kapsamda, Yeşilova İlçesi Akçaköy Köyü mülki sınırları içerisinde; 18.07.2020 günü U.B. ve Ö.B. isimli şahıslara ait Krom Ocağından yaklaşık olarak 210.000 (İki yüz on bin) TL değerinde kablo kimliği belirsiz kişi/kişilerce çalındı.

İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Suç Araştırma Timi) Kısım Amirliğince yapılan titiz ve detaylı çalışmalar neticesinde, olayda kullanılan araç tespit edilmiş, aracın yapılan kamera ve PTS takibinde Denizli iline gittiği ve çalınan kabloları Denizli ilinde sattıkları tespit edildi.

Olayla ilgili olarak söz konusu suç eşyalarını satın alan M.S. ve N.S. isimli şahsılar ile suç eşyalarını satan N.D., E.A. ve H.K. isimli şahıslar tespit edilerek, Yeşilova Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiş, şüphelilerden; N.D., E.A. ve H.K. isimli şahıslar tutuklanarak Denizli Kocabaş D-Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi. Diğer şüphelilerden M.S. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, N.S. isimli şahıs ise alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Jandarma, Ekipleri, tarafından, yakalanan, kablo, hırsızları, tutuklandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı