Haber Detayı
10 Aralık 2019 - Salı 11:45
 
Üstad Tuncel’i saygıyla özlemle anıyoruz
Üstad Tuncel’i saygıyla özlemle anıyoruz
YAŞAM Haberi
Üstad Tuncel’i saygıyla özlemle anıyoruz

1954 yılından bu yana ilimizde yayınlanmakta olan Yeni Gün Gazetesi’nin kurucusu Merhum Muharrem Tuncel’i ölümünün 2. yıldönümünde saygıyla, özlemle anıyoruz.

Muharrem Tuncel, ölümüne dek gazetesi Yeni Gün’ü inanç ve şevkle yıllarca yaşatmayı başardı. Objektif haber, hür yorum anlayışıyla gazetesinin çizgisini her şartta koruyup yüceltti. Anadolu’da zor şartlarda bir gazeteyi yıllarca yaşatıp  sürekli  geliştirerek hepimize örnek oldu. Gazetecilik yaptığı yıllar boyunca elbette siyasi görüşünü ifade etti. Ancak Yeni Gün Gazetesi’nin tarafsızlığı ilkesinden de hiç taviz vermedi. Üstad Muharrem Tuncel’e göre gazete sahibi olmak, gazetecilik yapmak bir onur, gurur vesilesiydi. Yaşamı boyunca da bu anlayışını hep korudu.

 

Üstad Muharrem Tuncel’in gazetesi Yeni Gün, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazetenin Yazı İşleri Müdürü Kürşat Tuncel, gazete çalışanları tarafından onun anısına ve ilkelerine bağlılıkla yayınlanmaya devam ediliyor. Ölümünün 2. yıldönümünde ustamızı saygıyla yad ederken, Yeni Gün Gazetesi’ne de başarılar diliyoruz.

 

kaynak: burdurgazetesi.com.tr

Kaynak: Editör:
Etiketler: Üstad, Tuncel’i, saygıyla, özlemle, anıyoruz,
Yorumlar
Haber Yazılımı