Haber Detayı
27 Temmuz 2020 - Pazartesi 09:40
 
Başkan Ercengiz Evi Yanan Gelin Damat'a Ankara'dan Yetişti
Başkan Ercengiz Evi Yanan Gelin Damat'a Ankara'dan Yetişti
- Haberi
Başkan Ercengiz Evi Yanan Gelin Damat'a Ankara'dan Yetişti

Burdur Merkez Kayaaltı Köyünde 26 Temmuz Pazar günü, düğünleri olan İlhan Aypak ve Derya Türkel ‘in düğün eşyalarının da bulunduğu evde akşam saatlerinde yangın başladı.

Burdur Merkez Kayaaltı Köyünde 26 Temmuz Pazar günü (yarın) düğünleri olan İlhan Aypak ve Derya Türkel ‘in düğün eşyalarının da bulunduğu evde akşam saatlerinde yangın başladı.Burdur Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında ev kullanılmaz hale geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi’ nin 37. Olağan Kurultayı sebebiyle Ankara’da bulunan Burdur Belediye Başkanı Ercengiz aileleri telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Gelin ve damadın gelinlik, damatlıklarının da yandığı yangında Başkan Ercengiz “Gençlerimizi bu mutlu günlerinde asla mutsuzluğa mahkum etmeyiz. Gelin ve damadımızın  damatlık ve gelinliği ile düğün için gerekli olan diğer eksiklerini gece geç saatte olsa da esnafımızın katkı ve anlayışı ile  karşıladık. Sosyal Belediyeciliğin ve insanlığın gerekeni de halkımızın zor anlarında yardımcı olmaktır. Ankara dönüşü mutlaka kendilerinin yanına da uğrayıp hem geçmiş olsun dileklerimizi hem de hayırlı olsun dileklerimizi ileteceğiz. Söz verdiğimiz gibi her zaman Burdur halkımızın yanında olacağız ” dedi

  •  
Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Ercengiz, Evi, Yanan, Gelin, Damat'a, Ankara'dan, Yetişti,
Yorumlar
Haber Yazılımı