Haber Detayı
10 Haziran 2022 - Cuma 11:48
 
ÖĞRENCİLER PROFESYONELLERİ ARATMADI
ÖĞRENCİLER PROFESYONELLERİ ARATMADI
- Haberi
ÖĞRENCİLER PROFESYONELLERİ ARATMADI

 

BURDUR merkez Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu öğrencileri sergiledikleri tiyatro oyunuyla izleyicilerden tam not aldı.
Turgut Özakman’ın ‘Ah Şu Gençler’ adlı oyununu Burdur Kültür Merkezi’nde sahneleyen öğrenciler sahme performansları ile profesyonel sanatçıları aratmadı.
Oyunun yönetmenliğini yapan okulun Türkçe Öğretmeni Osman Yetkin Özkan “öğrencilerimle birlikte 6 aylık bir çalışma sonunda ‘Ah Şu Gençler’ isimli oyunumuzu sergiledik. Çok heyecanlıyız. Daha öncede öğrencilerimle oyun sergilemiştim ama bu yıl daha fazla heyecanlıyım. 30 kişilik bir öğrenci grubu ile çalıştık. Öğle arasında okul çıkışlarında yoğun bir tempo ile çalıştık ” dedi.
Öğrencilerin tiyatro sevgisi, sahne heyecanı yaşaması biçin böyle bir çalışma yaptıklarını kaydeden Özkan “öğrencilerim tiyatroyu biliyorlar ama benden böyle bir çalışmayı yapmamı istediler. Öğrencilerimi ayakta alkışlıyorum yoğun tempodaki çalışmaları için. Bize her an destek olan öğrenci velilerime, okul idaremize, öğretmen arkadaşlarıma, vakitlerinden aldığım eşim ve çocuklarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Oyun sonunda öğrenciler uzun süre alkışlandı. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖĞRENCİLER, PROFESYONELLERİ, ARATMADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı