İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
Haber Detayı
09 Ekim 2021 - Cumartesi 18:35
 
MİMARLAR ODASI BURDUR TEMSİLCİLİĞİ YEMEKTE BULUŞTU
MİMARLAR ODASI BURDUR TEMSİLCİLİĞİ YEMEKTE BULUŞTU
- Haberi
MİMARLAR ODASI BURDUR TEMSİLCİLİĞİ YEMEKTE BULUŞTU

Mimarlar Odası Burdur temsilciliği ‘Dünya Mimarlar Haftası’ dolayısıyla 8 Ekim 2021 Cuma Günü bir araya geldi.

Yapı ekipmanları tanıtımı ile başlayan program, Oda Başkanı Nuri Selim Kutlu’nun açılış konuşması ile devam etti.  Uzun yıllar oda başkanlığı yapan Mimar Abdurrahman Ermergen’e plaket takdimin ardından program fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Nuri Selim Kutlu; “Bizlerin iletişim içerisinde olması çok kıymetli çok değerli çünkü konuşabildiğimiz sürece aşamayacağımız sorun yok” dedi.

Bu yılki ‘Dünya Mimarlar Haftası’nın temasının ‘Sağlıklı bir Dünya için temiz bir çevre’ olduğunu belirten uzun yıllar Oda Başkanlığı görevini yürüterek önemli hizmetlerde bulunan Abdurrahman Ermergen; “Bu meslek iyi yapılırsa, iyi yapıldığı zaman yapılan yapı, yaptığı kişiye gurur verir. Yapan mimara gurur verdiğinden daha fazla o ortamı, o binanın, o binaya, o kentte kimlik kazandırır. Ve gurur duymasına sebep olur. Mimarlık mesleği aynı zamanda insanların yaşantısını da yönlendirir. Yani yaptığımız yapılar, binalar, ortamlar, insanları yönlendirerek onların yaşantısına yön vermiş oluyor. Böyle bir mesleğe sahibiz. Bu mesleği mimarlık etiği içerisinde yürütmeye çalışmamız lazım. Ben 45 yıl bunu yapmaya çalıştım. Beni Burdur’daki birçok arkadaşım meslek ahlakı içerisinde yaptığımı bilirler. Yapmaya çalıştığımı bilirler.” dedi

Mimar Ermergen’in konuşmasını tamamlamasının ardından Oda Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Karabay Şener, plaket takdiminde bulundu. Program günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MİMARLAR, ODASI, BURDUR, TEMSİLCİLİĞİ, YEMEKTE, BULUŞTU,
Yorumlar
Haber Yazılımı