Haber Detayı
09 Ekim 2021 - Cumartesi 12:47
 
Çocuklar Polis abi ve ablaları ile uçurtma uçurdu
Çocuklar Polis abi ve ablaları ile uçurtma uçurdu
- Haberi
Çocuklar Polis abi ve ablaları ile uçurtma uçurdu

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce “Gençlik için El Ele” temalı uçurtma şenliği düzenlendi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü çocuklar için projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Göl Polis Dinlenme Tesisi’nde düzenlenen uçurtma şenliğinde öğrenciler keyifli bir gün geçirdiler.

Vali Yardımcısı İbrahim Özkan etkinlikteki konuşmasında;

“Çocuklarla beraber bir arada bulunmak çok güzel. Emniyet teşkilatımızın her zaman Toplum Destekli Polislik kapsamında vatandaşla, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızla, gençlerimizle beraber olma, bir arada çalışma yapma temelli projesi kapsamında burada hep beraber birlikteyiz. Pandemi akla geliyor ister istemez, hepimiz ayrı, tecrit edilmiş, izolasyonda yaşıyorduk, aşı ve önlemlerle beraber bir nebze olsun, bir esneme bir araya gelebilme mümkün oldu. Bu kapsamda da geçen seneden beri yürütülen proje uygulamalı çeşitli platformlarda devam ediyor. Bugün de ortaöğretim öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve daire müdürlerimizle beraberiz. Çocuklarımıza mutluluk yaşatabiliyorsak ne mutlu, inşallah bu şekilde toplum, polis, kamu görevlileri iç içe mutlu huzurlu bir Türkiye inşa ederiz” dedi.

İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik etkinlikte yaptığı konuşmada;

“Burdur Emniyet Müdürlüğü diğer kamu kurumlarımızla birlikte başta Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz olmak üzere Valiliğimiz koordinesinde Gençlik için El Ele isimli ÇOGEP Projesi kapsamında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzün organizesiyle yaklaşık 120 çocuğumuz başlarında öğretmenleri, polis ağabeyleri ve ablaları ile burada uçurtma şenliği düzenliyoruz. Yazın son güzel günlerin bu şekilde geçirelim istedik. İmkanları daha az olan çocuklarımızdan seçmeye gayret ettik, onların faydalanmasını istedik. Görüyorsunuz hep birlikte yiyorlar, içiyorlar, eğleniyorlar ve çocuklarımıza güzel bir gün yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çocuklar, Polis, abi, ve, ablaları, ile, uçurtma, uçurdu,
Yorumlar
Haber Yazılımı