Haber Detayı
03 Temmuz 2021 - Cumartesi 12:08
 
İzmir'den Burdur'a Gönül Köprüsü Kuruluyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer Burdur’a geliyor
- Haberi
İzmir'den Burdur'a Gönül Köprüsü Kuruluyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in konuğu olarak Burdur’a geliyor.  

Geçtiğimiz yılda Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz,  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etmiş, Burdur ve İzmir arasında kurulacak gönül köprüsü ile Burdur'un doğal ve tarihi güzellikleri İzmirli vatandaşlara tanıtılması hedeflenmişti. 

“SALDA GÖLÜ’NÜ YERİNDE İNCELEYECEK”


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Antalya’daki toplantının ardından Burdur’a hareket edecek. Salda Gölü’ne ziyaret gerçekleştirecek olan Soyer, gölde yerinde incelemelerde bulunacak.  Soyer, Salda Gölü’nde yaptığı incelemenin ardından, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret edecek, çalışmalarını dinleyecek. Soyer’in Salda Gölü hakkında da fikir alışverişinde bulunacağı görüşmenin ardından 2 başkan esnafı ziyaret ederek dert dinleyecek. 

"BURDUR GÖLÜ'NDEN CANLI YAYIN"

5 Temmuz günü de Başkan Soyer ve Başkan Ercengiz'in bu kez kuruma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Burdur Gölü kenarında Halk Tv ve KRT Televizyonlarına Canlı yayın bağlantısına katılacağı edinilen bilgiler arasında. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İzmir'den, Burdur'a, Gönül, Köprüsü, Kuruluyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı