Haber Detayı
03 Temmuz 2021 - Cumartesi 12:05
 
Alanyaspor MAKÜ'de kampa girecek
MAKÜ kamp merkezi ulusal ve uluslararası takımların gözdesi…
- Haberi
Alanyaspor MAKÜ'de kampa girecek

Aytemiz Alanyspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 6 Temmuz'da Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin içerisinde bulunan tesislerde 1'inci etap kampa girecek.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, "Bütün Alanyaspor taraftarının bu sene birlik beraberlik içinde çalışması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu sezon her takım için zor geçecek. Yine 4 takım düşüyor ve Avrupa'ya giden takım sayısı belli. Biz bir hedefin içinde olacağız ve amacımız sıralamada yukarıda olmak" dedi.

Aytemiz Alanyaspor yeni sezon hazırlıklarına dün Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yaptığı idmanla başladı. Hazırlıklar kapsamında bugün saat 20.00'de tesislerde yaptığı antrenmanla devam eden Alanyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 6 Temmuz'da Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) içerisinde bulunan tesislerde 1'inci etap kampa girecek. 19 Temmuz'a kadar burada kalacak takım daha sonra 22 Temmuz'da Bolu Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde 2'nci etap kampını yapacak.

Alanyaspor günü çift idmanla tamamlarken, sabah iki grup halinde salonda kuvvet çalışması yaptı. Basına açık yapılan akşam antrenmanında ise dar alanda pas, oyun ve koşu çalışmaları gerçekleştirdi.

Alanyaspor çalışmalarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Alanyaspor, MAKÜ'de, kampa, girecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı