Haber Detayı
30 Temmuz 2021 - Cuma 18:35
 
İŞKUR’dan Engelli Vatandaşa 50 Bin TL Hibe
İŞKUR’dan Engelli Vatandaşa 50 Bin TL Hibe
- Haberi
İŞKUR’dan Engelli Vatandaşa 50 Bin TL Hibe

‘’Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan Burdur’un Çavdır İlçesi’nde ikamet eden Emin SALMAN, Kuruluş Desteği için verilecek olan 50 BİN TL ile alacağı 30 Küçükbaş hayvan ile hayvancılığa başlayacak.

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, “Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında projesi onaylanan Emin Bey’in sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Kendisine toplamda 3 küçükbaş hayvan kazandırılacak ve Projenin takibi İŞKUR tarafından yapılacaktır Emin bey, küçükbaş hayvanları 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak. Hayvanlar sigortalı olup, 3 yıl sonra tamamen Emin SALMAN’ın olacaktır. İŞKUR olarak yeni istihdam sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Emin SALMAN’a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz, dedi.

Emin SALMAN, kendisine sağlanan imkan sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan, severek yapacağı hayvancılığa başlayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu kaydetti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İŞKUR’dan, Engelli, Vatandaşa, 50, Bin, TL, Hibe,
Yorumlar
Haber Yazılımı