Haber Detayı
14 Aralık 2019 - Cumartesi 23:30
 
Emniyet Güçlerinden Uyuşturucuyla etkin mücadele
Emniyet Güçlerinden Uyuşturucuyla etkin mücadele
- Haberi
Emniyet Güçlerinden Uyuşturucuyla etkin mücadele

V.K ve U.B isimli şahısların Antalya İlinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Denizli İlinde satacakları yönünde duyum alan İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen operasyonda, V.K. ve U.B isimli şahısların bulunduğu araç Gölhisar İlçesi Çamköy Köyü’nde durduruldu.  Araçta yapılan aramada 5 gram eroin maddesi ele geçirildi. 

Gölhisar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konulmuş, yakalanan şüpheli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Jandarma ekipleri tarafından yürütülen diğer bir çalışmada ise, İl Merkezine bağlı Askeriye ve Gökçebağ köylerinde şüpheli F.Ö ve R.K. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde duyum alındı.

Alınan duyum üzerine gerçekleştirilen operasyonda F.Ö ve R:K. İsimli şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada 122 gram uyuşturucu madde (esrar), 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca ve 8 adet 7,65 mm tabanca fişeği ele geçirildi.

Burdur Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konuldu, şüpheli şahıslar adli işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Konuya ilişkin valilikten yapılan açıklamad, Güvenlik güçleri tarafından uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla yürütüldüğü belirtildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emniyet, Güçlerinden, Uyuşturucuyla, etkin, mücadele,
Yorumlar
Haber Yazılımı