Haber Detayı
07 Eylül 2020 - Pazartesi 16:14
 
BURDUR DEVLET HASTANESİ’NİN HEKİM KADROSU GÜÇLENİYOR
BURDUR DEVLET HASTANESİ’NİN HEKİM KADROSU GÜÇLENİYOR
- Haberi
BURDUR DEVLET HASTANESİ’NİN HEKİM KADROSU GÜÇLENİYOR

Burdur Devlet Hastanesi’nde Hekim kadrosu güçlenmeye devam ediyor.

Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Nedim Ongun, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Demirkan’ın Burdur Devlet Hastanesi’nde göreve başladığını açıkladı.

Başkehim Ongun, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Demirkan’ın göreve başlamasıyla birlikte şeker hastalığı, tiroit hastalıkları, hipofiz, böbrek üstü bezleri rahatsızlıkları, metabolik kemik hastalıkları, testis ve yumurtalık hormonu eksikliği ya da fazlalığı gibi hormonal hastalıkların yanı sıra metabolizma hastalıklarının tanı, tedavi ve takibi ile ilgili tüm işlemlerin  artık Burdur Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilebileceğini ifade etti.

Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Nedim Ongun’un yaptığı açıklama şöyle;” “HEKİM KADROMUZ GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR…

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Demirkan hastanemizdeki görevine başlamıştır.

Endokrinoloji, endokrin bezlerinin çalışma sistemi ve ürettikleri hormonlar ile ilgilenen bilim dalıdır. Şeker hastalığı, tiroit hastalıkları, hipofiz, böbrek üstü bezleri rahatsızlıkları, metabolik kemik hastalıkları, testis ve yumurtalık hormonu eksikliği ya da fazlalığı gibi hormonal hastalıkların yanı sıra metabolizma hastalıklarının tanı, tedavi ve takibi ile ilgili tüm işlemler artık hastanemizde gerçekleştirilebilecektir.

İlimiz, hastanemiz ve özellikle hastalarımız için önemli olan Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları hekim kadrosunun hastanemize kazandırılması sürecindeki önemli destekleri için Milletvekillerimiz Sayın Bayram Özçelik ve Sayın Yasin Uğur’ a ve İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BURDUR, DEVLET, HASTANESİ’NİN, HEKİM, KADROSU, GÜÇLENİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı