Haber Detayı
06 Eylül 2020 - Pazar 00:00
 
Çavdır Belediyesi Halk Ekmek Hizmete Açıldı
Çavdır Belediyesi Halk Ekmek Hizmete Açıldı
- Haberi
Çavdır Belediyesi Halk Ekmek Hizmete Açıldı

Çavdır Belediyesi tarafından yapılan halk ekmek fırını açılışında Belediye Başkanı Süleyman Kayacan ve Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen katıldı. Çok sayıda il ve belediye başkanlarının katıldığı açılışta Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan şu anda 2000’in üzerinde ekmek üretildiğini, ancak bunu sadece vatandaşın gelerek aldığını, henüz bakkallara dahi ekmek verilmediğini, bakkallara ekmek verildiğinde ise rakamın 5000’in üzerinde olacağını, halk ekmek fırınında 5-6 kişinin çalıştığını yakın zamanda en az on kişinin istihdam sağlayacağını, bu da MHP’nin üretken belediyeciliğinin bir örneği olduğunu belirten Kayacan; “Böyle bir taş fırın ekmek fırınının faaliyete girmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu fırında katkısız doğal ve hijyenik bir şekilde ekmek üretilmesi bizleri mutlu ediyor.” Dedi.

Açılışta konuşma yapan MHP MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, MHP’li belediyelerin üretken bir belediyecilik ile Türkiye’deki belediyelere örnek olduğunu, Burdur MHP belediyelerin hizmetlerini gördüğünü belirterek; “Bizler bu vatan uğruna, bu bayrak uğruna çalışmak ve başarılı olmak zorundayız. 2023’de güçlü bir Türkiye görmek istiyorsak, Türkiye’nin yüzüncü yılına güçlü girmek istiyorsak millet olarak üretmek ve başarılı olmak zorundayız.” dedi.

Halk ekmek fırını açılışına Çavdır Kaymakamı Mehmet Alperen BAŞKAPAN, İl Başkanı Hikmet Ökte, MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Çavdır MHP Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çavdır, Belediyesi, Halk, Ekmek, Hizmete, Açıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı