Haber Detayı
05 Eylül 2020 - Cumartesi 23:54
 
Sizin siyasi çapınız, bizi sıkıştırma konusunda yetemedi ve bundan sonra da yetemeyecek
Sizin siyasi çapınız, bizi sıkıştırma konusunda yetemedi ve bundan sonra da yetemeyecek
- Haberi
Sizin siyasi çapınız, bizi sıkıştırma konusunda yetemedi ve bundan sonra da yetemeyecek

Bugün gerçekleştirilen Ak Parti Merkez İlçe kongresinde konuşan Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi'ye bir cevapta CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut'tan geldi. 

İşte Başkan Akbulut'un Açıklaması;

"Her zaman söyledik yine söyleyelim; yaptığımız siyasetin vatandaşa fayda sağlaması gerektiğine inanıyoruz, kısır çatışmaların, laf dalaşılarının kimsenin karnını doyurmadığını söylüyoruz. 11 ilçe kongresi yaptık akabinde İl kongremizi gerçekleştirdik.Çiftçilerimizin, Besicilerimizin, Üreticilerimizin, Sanayicimizin, esnafımızın, Asgari ücretli çalışanın, Emeklinin, Memurun, öğrencinin yani toplumun tüm kesimlerinin sorunlarından, siyasi kurumun bu sorunlara nasıl çözüm odağı olması gerektiğinden bahsettik. Ve bu anlayışla da devam edeceğiz. AKP Burdur da kongrelerini yapıyor; bu günde Merkez ilçe kongreleri vardı. Siyasi İktidar AKP' nin il Başkanı konuşacak hiç bir konu, vatandaşa umut olacak hiç bir siyasi söylem geliştiremediği için Burdur Belediyesi dışında bir şey konuşamıyor. İlk il kongresinde çıktı, hedefimiz 31 Mart 2019 da Burdur' u almak dedi, sonuç ne oldu 10 puan fark attık. Şimdi söz de biz diyormuşuz ki "Bizi çok sıkıştırıyorsunuz".Şunu net söyleyelim ki Sizin siyasi çapınız, bizi sıkıştırma konusunda yetemedi ve bundan sonra da yetemeyecek de... Buna çocuklar bile güler; siz bu çamur siyasetine yeni başlamadınız ki hep yaptınız ama sandıkta yediğiniz tokat az gelmiş sanırım. Bir de bize "Ağlamayın" demiş beyefendi. Doğrudur ağladık 31 Mart 2019 akşamı, Allahın izni, vatandaşımızın teveccühü ile sevinç gözyaşlarıyla hep beraber ağladık. Bu kafayla da devam edin 2024 de 20 puan fark atar daha çok ağlarız...
Siyaset de yüreğiniz varsa gelin yarattığınız işsizliği nasıl yok ederiz onu konuşalım, gelin TÜİK' in açıkladığı değil halkın yaşadığı Enflasyonu nasıl eritiriz onu konuşalım, durdurulamayan döviz kur artışları nasıl düşürülür de Elektrik, Doğalgaz, Mazot, Gübre, Tohum fiyatları daha ucuza vatandaşımızın kullanımına sunulur onu konuşalım. Gelin Burdurumuz nasıl daha fazla gelişir; onu konuşalım. Yok biz bu konuları konuşamıyoruz diyorsanız hiç olmazsa BOŞ Konuşmayın!!!"

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sizin, siyasi, çapınız,, bizi, sıkıştırma, konusunda, yetemedi, ve, bundan, sonra, da, yetemeyecek, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı