Haber Detayı
17 Şubat 2020 - Pazartesi 16:35
 
Burdur Derbisinde Kazanan Yok
BUCAK BELEDİYE OĞUZHANSPOR VE MAKÜSPOR BERABERE KALDI
- Haberi
Burdur Derbisinde Kazanan Yok

Bucak’ta oynanan Burdur derbisinde Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ve Burdur Maküspor sahadan beraberlikle ayrıldı.
Bucak İlçe Stadyumu’nda oynanan ve Sakarya Bölgesi’nden Harun Özkan, İlker Yavuz ve Sedat Yılmaz’ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 44’üncü dakikada Buğra’nın penaltıdan attığı golle Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan Maküspor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. 85’inci dakikada ceza sahası içerisindeki karambolde topa son dokunan Aşkın Maküspor’un beraberlik golünü ağlara gönderdi.
Alınan beraberlikle Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ve Maküspor puanını 15’e çıkardı. Bucak Belediyesi Oğuzhanspor averajla 12’nci, Maküspor ise 13’üncü sırada yer aldı. Isparta 32 Spor’un liderliğe yükseldiği Bölgesel Amatör Lig 7’inci grupta son sırada ise Sarayönü Belediyespor yer alıyor.
Ligde kalabilmek için büyük mücadele veren Maküspor önümüzdeki hafta evinde Kepez Belediyespor’u konuk edecek. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise Kestelspor’la deplasmanda karşılaşacak. Bucak Belediye Oğuzhanspor iki hafta önce olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen maçta ise 19 şubat Çarşamba günü Akşehir Nasrettin Hoca Stadı’nda Akşehirspor ile karşılaşacak.

Kaynak: Mesut Madan

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur, Derbisinde, Kazanan, Yok,
Yorumlar
Haber Yazılımı