Haber Detayı
22 Mart 2022 - Salı 15:49
 
BURDUR 1. AMATÖR PLAY-OFF GRUBUNDA TEFENNİ AVANTAJI YAKALADI
BURDUR 1. AMATÖR PLAY-OFF GRUBUNDA TEFENNİ AVANTAJI YAKALADI
- Haberi
BURDUR 1. AMATÖR PLAY-OFF GRUBUNDA TEFENNİ AVANTAJI YAKALADI

Burdur 1. Amatör Küme’de play-off heyecanı hafta sonu oynanan karşılaşmalarla devam etti. Bu hafta oynanan karşılaşmalar sonunda play-off grubunda Hacılar Gençlikspor, deplasmanda Burdurspor’u 0-1 yenerek dengeleri değiştirdi. Gruptaki diğer karşılaşmada ise Tefenni Belediyespor, Burdur Gençlikspor’u 0-2 ile geçerek büyük bir avantaj yakaladı.

Burdur 1. Amatör Küme’de play-off heyecanı devam ediyor. Play-off grubunda 3. hafta müsabakaları geçtiğimiz pazar günü oynandı.

“Hacılar dengeleri değiştirdi”

Burdur 1. Amatör Küme play-off grubunda ilk karşılaşma Burdur Gazi Atatürk stadında oynandı. Burdurspor sahasında Hacılar Gençlikspor’u ağırladı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada gülen taraf Hacılar Gençlikspor oldu. Hacılar Gençlikspor, bu galibiyetle zirve yarışındaki Burdurspor’a çelme takarken grupta da dengeleri değiştirdi. Ev sahibi Burdurspor aldığı mağlubiyetle 5 puanda kalarak haftayı 2. sırada kapattı. Hacılar Gençlikspor ise puanını 3’e çıkarttı ve 4. sırada haftayı kapattı.

“Tefenni avantajı yakaladı”

Gruptaki diğer karşılaşmada Tefenni Belediyespor, deplasmanda Burdur Gençlikspor’a konuk oldu. Karşılaşma 0-2’lik skorla Tefenni Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi. Tefenni Belediyespor, bu skorla puanını 10’a çıkarttı ve liderliğini sürdürdü. Tefenni Belediyespor, gruptaki diğer karşılaşmada Hacılar Gençlikspor’un Burdurspor’a karşı aldığı galibiyetle büyük bir avantajın da sahibi oldu.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BURDUR, 1., AMATÖR, PLAY-OFF, GRUBUNDA, TEFENNİ, AVANTAJI, YAKALADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı