Haber Detayı
25 Kasım 2019 - Pazartesi 16:11
 
MAKÜ'nün Mezunları Tiyatro Gösterileri İle İzleyicileri Mest Ettiler
MAKÜ'nün Mezunları Tiyatro Gösterileri İle İzleyicileri Mest Ettiler
SANAT Haberi
MAKÜ'nün Mezunları Tiyatro Gösterileri İle İzleyicileri Mest Ettiler

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi ile Halk Bilimi ve Spor Topluluğu’nun ortaklaşa gerçekleştirdiği proje ile MAKÜ Eğitim Fakültesi 2005, 2006 ve 2007 yılı mezunları tarafından Tiyatro Topluluğu bünyesinde oynadıkları “Çehov’dan Seçmeler” adlı oyun 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına 15 yıl sonra yeniden sahnelendi.

MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda gerçekleşen tiyatro gösterimine Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Karakelle, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Perihan Ünüvar ve Prof. Dr. Nihat Karaer, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Duyguların yoğun olarak yaşandığı tiyatro gösteriminin sonunda gözyaşları sel oldu. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen MAKÜ Eğitim Fakültesi mezunları oynadıkları oyunla izleyicileri hem mest ettiler hem de kendileri o günlere geri dönmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

Oyun sonunda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Karakelle tarafından oyunculara çiçek takdim edilirken, MAKÜ öğretim üyeleri tarafından da teşekkür belgeleri verildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MAKÜ'nün, Mezunları, Tiyatro, Gösterileri, İle, İzleyicileri, Mest, Ettiler,
Yorumlar
Diğer Haberler
Haber Yazılımı