Haber Detayı
23 Kasım 2019 - Cumartesi 00:15
 
Bucak’ta İYİ Parti’ye Katılımlar Sürüyor
Bucak’ta İYİ Parti’ye Katılımlar Sürüyor
- Haberi
Bucak’ta İYİ Parti’ye Katılımlar Sürüyor

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı’nda önceki akşam düzenlenen toplantıda İYİ Parti’ye katılımlar sürmeye devam ediyor.Yapılan toplantıda İYİ Parti’ye geçerek üye olan vatandaşlara hoş geldiniz diyen İlçe Başkanı Safa Sönmez, gün geçtikçe güçlenmeye devam ettiklerini dile getirdi.

 

Önceki gece İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilat Binası’nda düzenlenen toplantıya 25.Dönem Burdur Milletvekili Alparslan Ahmet Dursun,Kocaalier Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe,İYİ Parti Kocaaliler Belde Başkanı Dursun Şahin,İYİ Partili Bucak Belediye Meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Safa Sönmez, “Mahalle temsilcilerimizin özverili çalışmaları sonucunda yeni arkadaşlarımızın katılımıyla güçlenmeye ve her yere İYİ’lik götürmeye devam ediyoruz.Biz biliyoruz ki yaşanan ekonomik sıkıntı,yerine getirilmeyen vaatler,boşa harcanan paralar, kaybolan yatırımlar her geçen gün vatandaşın omzuna yük olmaya devam ediyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde her gün çözüm önerilerini getirerek vatandaşı,esnafı,sanayiciyi ve toplumun bir çok kesimini düşünenler olarak harekete geçilmesini istiyoruz.Fakat nedense bir türlü omuzlarımızdaki yük hafiflemiyor.Biz İYİ Parti iktidarında milletin sesi olmaya, millet için çalışmaya söz veriyoruz. Bugün aramıza katılan yeni üyelerimize, yeni kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından partiye yeni üye olanlara rozet takıldı.Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle toplantı sona erdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bucak’ta, İYİ, Parti’ye, Katılımlar, Sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı