Haber Detayı
09 Ocak 2024 - Salı 15:15
 
Vekil Korkmaz'ın 'Senir Suyu' girişimleri hız kazandı
Vekil Korkmaz'ın 'Senir Suyu' girişimleri hız kazandı
- Haberi
Vekil Korkmaz'ın 'Senir Suyu' girişimleri hız kazandı

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, İller Bankası A.Ş Genel Müdürü Recep Türk'ü ziyaret ederek, Burdur Senir Suyu ve altyapı projeleri hakkında önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Milletvekili Korkmaz, yaptığı açıklamada, il ve ilçelerin kalkınmasını desteklemek için yatırımlar konusunda çaba harcadıklarını belirtti ve özellikle Burdur'un her köşesinde yaşayan vatandaşların su ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

"Senir sularında son aşamaya geliyoruz, göl geçişi izinleri tamamlanmak üzere…"

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, İller Bankası A.Ş Genel Müdürü Recep Türk'ü ziyaret ederek, Burdur Senir Suyu ve altyapı projeleri hakkında önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Milletvekili Korkmaz, yaptığı açıklamada, il ve ilçelerin kalkınmasını desteklemek için yatırımlar konusunda çaba harcadıklarını belirtti ve özellikle Burdur'un her köşesinde yaşayan vatandaşların su ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

"Krediler konusunda çalışmalara başladım…"

Korkmaz, ziyaret vesilesiyle İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk'e, şehre gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti. Yatırımların, Burdur'un su altyapısı ve genel kalkınması için önemli olduğunu belirten Milletvekili, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak adına yapılan çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Milletvekili Korkmaz açıklamasında şunları söyledi;

"İller Bankası A.Ş Genel Müdürümüz Recep Türk'ü ziyaret ederek, Burdur Senir Suyu ve altyapı projeleri üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Yatırımlarla ilimiz ve ilçelerimizin kalkınmasını desteklemek için çaba sarf ediyoruz ve Burdur'un her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın su ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, şehrimize gösterdikleri ilgilerinden dolayı Sayın Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum."

"Senir sularında son aşamaya geliyoruz, göl geçişi izinleri tamamlanmak üzere…"

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vekil, Korkmaz'ın, 'Senir, Suyu', girişimleri, hız, kazandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı