Haber Detayı
09 Ocak 2024 - Salı 15:10
 
Burdur'un Emektar Polisi Vedat Altaş'ın Acı Kaybı
Burdur'un Emektar Polisi Vedat Altaş'ın Acı Kaybı
- Haberi
Burdur'un Emektar Polisi Vedat Altaş'ın Acı Kaybı

Burdur'da uzun yıllar polis memurluğu görevini üstlenen Altaş'ın mühendislik yapan oğlu Mehmet Altaş, Beşiktaş Denizcilik'te çalıştığı geminin kazanının patlaması sonucu genç yaşta hayatını kaybetti.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 2017 Makine Bölümü mezunu olan Mehmet Altaş, 2. Mühendis olarak görev yaptığı gemide meydana gelen kazada yaşamını yitirdi. Daha önce 28 Ağustos 2022 tarihinde Bandırma Limanı'nda bulunan aynı gemideki kazan patlaması, 2. Mühendis Harun Duran'ın yaralanmasına ve kazan servis personeli Halit Demir'in de yaralanmasına neden olmuştu.

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Çelebi Bandırma Limanı'nda meydana gelen olayda, Mallta bandralı "Troc" isimli geminin makina dairesindeki bir kazanın patlaması, yangına yol açmış ve iki mürettebat yaralanmıştı. İtfaiye ekipleri tarafından kazan dairesinden çıkarılan yaralılar hastaneye kaldırılmış, ancak maalesef Mehmet Altaş yaşamını yitirmiştir.

Burdur polis teşkilatının ve Vedat Altaş ailesinin büyük üzüntü içinde olduğu belirtilirken, olayın ardındaki detaylar araştırılmaya devam ediliyor. Mehmet Altaş'a rahmet, baba Vedat Altaş'a, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur'un, Emektar, Polisi, Vedat, Altaş'ın, Acı, Kaybı,
Yorumlar
Haber Yazılımı