Haber Detayı
19 Haziran 2021 - Cumartesi 16:36
 
Vali Arslantaş'dan Başkan Alagöz'ün hizmetlerine övgü
Vali Arslantaş'dan Başkan Alagöz'ün hizmetlerine övgü
- Haberi
Vali Arslantaş'dan Başkan Alagöz'ün hizmetlerine övgü

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Tefenni Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 9 projenin açılış törenine katıldı.

Vali Arslantaş açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz hafta Ümit Başkan bizi bugünkü programa davet ettiğimizde Allahın bildiğini kuldan saklayacak halimiz yok. Belediye Başkanımız heralde bir park yaptı ya da çocuk bahçesi yaptı, gidelim onu bir yerinde görelim demiştim. Ama 2014’ten bu yana yaptıklarını da az önce izledik. Dikkatle de izledim.
Belediyecilik kıymetli arkadaşlar, mahalin müşterek ihtiyaçlarını ilk elden giderme işi. Yani toplumun ortak ihtiyaçlarını giderir. Nedir bu? Öncelikle içme suyudur. İçme suyu yapılmış gördük. İçme ve kullanma suyunun tahliye edilmesi için bir kanalizasyon sistemi gereklidir. Onun yapıldığını gördük. Şehrin içi bu kadar kazıldıktan sonra bir düzlenmesi gerekir. Bunu ancak yapan belediye başkanlarım bilirler. Hizmeti yaptıktan sonra bir de toparlamak gerekir.
Asfaltı, kaldırımı, kilit parkeyi, sıcak asfaltı, beton asfaltı, yüz kilometrelik bir asfalt saydı ki 7 bin nüfusa 70-80 m2 kişi başına asfalt yapmış. İşte 6 metre ortalama genişliği varsa 70-80 m2 kişi başına asfalt yapmış. Onu gördük. İşte bizden ilk geldiğimizde rezeneyi daha değerlendirecek çiftçinin gelirini artıracak bir proje yaptığından heyecanla bahsediyordu. Sogep kapsamında sayın vekillerimizin de iki vekilimizin de kıymetli bakanımızı bizim teklifimize ikna etmesi sonucu desteklendi bu proje.
Çiftçinin üretimiyle de ilgilendiğini gördüm. Esnafın dükkanından çocukların parkına kadar. Gençlerin yüzme havuzundan vatandaşın mesire alanına kadar,  ilgilenmediği bir hususun kalmadığını gördüm ve bunda keyif bağışlamak istemiyorum. Memnuniyetle gördüm. Ben kendisini 150 civarındaki belediye personelini onların bu hizmetini yerine getirirken vakitlerinden çaldıkları aile evkaflarını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Teşekkür ediyorum. Bugün yaptığımız açılışını yapacağımız dokuz projenin de Tefenni’mize, Burdur’umuza, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vali, Arslantaş'dan, Başkan, Alagöz'ün, hizmetlerine, övgü,
Yorumlar
Haber Yazılımı