Haber Detayı
19 Haziran 2021 - Cumartesi 16:43
 
Bakan Karaismailoğlu Burdur'da İlk Durak Dostluk Yolu
Bakan Karaismailoğlu Burdur'da İlk Durak Dostluk Yolu
- Haberi
Bakan Karaismailoğlu Burdur'da İlk Durak Dostluk Yolu

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde düzenlenen, 100. Yıl İstiklal Marşı Özel Ödül Törenine katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla kente gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, programına  Dostluk Yolu Projesi şantiye alanında başladı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu, Burdur ve Isparta arasındaki mesafeyi 15 dakikaya düşüren dostluk yolunda Burdur Valisi Ali Arslantaş, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur karşıladı.

Bakan Karaismailoğlu, Burdur İli ve Isparta arasındaki mesafeyi 15 dakikaya düşüren dostluk yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Buradaki Programın devamında Burdur Valisi Ali Arslantaş'ı makamında ziyaret etti. 

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, programına Burdur Valiliği ziyareti ile başladı. Burdur Valisi Ali Arslantaş ve protokol mensupları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu karşıladı.

Bakan Karaismailoğlu, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra valilik makamına geçti. Burada Vali Ali Arslantaş’ın hatırını soran Bakan Karaismailoğlu, bir süre Vali Arslantaş ve protokol mensupları ile görüştükten sonra ziyaretini sonlandırdı. Vali Arslantaş, ziyarette Bakan Karaismailoğlu’na kentin yöresel hediyelerinden takdim etti.  Bakan Karaismailoğlu, Burdur Valiliği ziyaretinin ardından, programı kapsamında yer alan 100. Yıl İstiklal Marşı Özel Ödül Töreni’ne katılım sağladı. Bakan Karaismailoğlu, AK Parti Burdur İl Başkanlığı ve MHP Burdur İl Başkanlığı ziyaretlerini de gerçekleştirdi.  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bakan, Karaismailoğlu, Burdur'da, İlk, Durak, Dostluk, Yolu,
Yorumlar
Haber Yazılımı