Haber Detayı
31 Temmuz 2021 - Cumartesi 16:15
 
Tefenni'den Manavgat'a Yardım Seferberliği
Tefenni'den Manavgat'a Yardım Seferberliği
- Haberi
Tefenni'den Manavgat'a Yardım Seferberliği

Antalya'nın  Manavgat ilçesinde 3'üncü gününe giren orman yangınında mağdur vatandaşlara destek için Tefenni Belediyesi'nin başlattığı dayanışma kampanyasında yardım eşyaları toplandı. 1 Tır, 4 Kamyon ve 3 Kamyonet dolusu yardım malzemesi bölgeye gönderildi.

Tefenni Belediyesi tarafından Manavgat'taki vatandaşlara destek amacıyla yardım kolileri toplandı. Tüm ilçe halkının el ele vererek topladığı 1 Tır, 4 Kamyon ve 3 Kamyonet dolusu yardım malzemesi Manavgat'a doğru yola çıktı. 

Tefenni  Belediye Başkanı Ümit Alagöz ilçeden sevkiyatların devam edeceğini belirtti. Alagöz, ''İlçemizden bugün itibariyle 1 Tır, 4 Kamyon ve 3 Kamyonet Manavgat bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yardım malzemeleri ile hareket etmiş bulunmaktadır. Sevkiyatlarımız yarında devam edecektir.

Tüm yardımsever Çiftçilerimize, Esnaflarımıza, İlçe Halkıma ve nakliye konusunda bizlere yardımcı olan nakliyecilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. İyiki sizlerin bir Kardeşi, iyiki sizlerin bir evladıyım.

Birlikteliğimizi dayanışmamızı kimse bozamayacak inşallah. Rabbim hepinizden razı olsun, yardımlarınızı kabul eylesin inşallah. Saygılarımla.'' şeklinde konuştu. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tefenni'den, Manavgat'a, Yardım, Seferberliği,
Yorumlar
Haber Yazılımı