Haber Detayı
23 Haziran 2022 - Perşembe 10:06
 
Tefenni Belediye Sporda Transfer Harekatı Tüm Hızıyla Sürüyor
Tefenni Belediye Sporda Transfer Harekatı Tüm Hızıyla Sürüyor
- Haberi
Tefenni Belediye Sporda Transfer Harekatı Tüm Hızıyla Sürüyor

Tefenni Belediye Spor 2022-2023 sezonu transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

2022-2023 sezonu için iddiasını bir üst noktaya taşıyan Tefenni Belediye Spor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde takıma yapılan yeni takviyelerin yanı sora iç transferde de hareketlilik sürüyor. 

Başkan Alagöz'ün ilçeyi spor merkezi yapma iddasında yapımı devam eden tesislerin inşaası devam ederken, futbol takımına da takviyeler sürüyor. 

Profesyonel liglerden 4 yeni futbolcuyu bünyesine katan Tefenni Belediye Spor geçtğimiz yıl Şampiyon takımın başarılı oyuncuları ile de sözleşme yenilemeye devam ediyor. 

Başkan Alagöz yaptığı açıklamada; 

Cumhuriyetimizin 100. Yaşına gireceği 2022/2023 sezonunda hem BAL Ligi, hem Şampiyonluk ve özellikle #ProfesyonelLig hedefimize doğru transfer harekâtımız devam ediyor.
Dış transfer çalışmalarımızın yanında bugün de iç transfer çalışmalarımıza başladık. Geçtiğimiz sezon Şampiyon kadromuzda takımımız için mücadele eden başarılı kalecimiz Sefa US, başarılı savunma oyuncumuz Ömer BAYAR, çalışkan orta sahalarımız Emin İNCE, Hüseyin ARSLAN ve Süleyman ERKAL, kanatlarımızda fırtına gibi esen Alperen ARAZLI, zor gollerin adamı Mahmut BEKTAŞ ve 2021/2022 sezonu Burdur 1. Amatör Ligin ve takımımızın gol kralı Durmuş Özkan ŞAY ile anlaşmaya varılmıştır.
Bozkurtlarımıza yeni sezonda başarılar diliyor, takımımız ile birlikte nice büyük zaferlere ulaşmalarını diliyorum. Saygılarımla.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Tefenni, Belediye, Sporda, Transfer, Harekatı, Tüm, Hızıyla, Sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı