Haber Detayı
13 Temmuz 2021 - Salı 10:54
 
SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİLGİN: SEÇİME DEĞİL GEÇİME ODAKLANIYORUZ”
SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİLGİN: “SEÇİME DEĞİL GEÇİME ODAKLANIYORUZ”
- Haberi
SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİLGİN: SEÇİME DEĞİL GEÇİME ODAKLANIYORUZ”

Saadet Partisi Burdur İl teşkilatı Temmuz ayı divan toplantısı yapıldı.

Burdur Öğretmenevi toplantı salonunda yapılan divan toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin, Saadet Partisi Burdur İl Başkanı Musa Sayar, İl Sorumlusu Galip Akın, merkez ilçe ve ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Divan toplantısının başında merkez ilçe ve ilçe başkanları teşkilat olarak yapılan faaliyetler hakkında divana raporlarını sundu.

“Biz uyarmaya, ikaz etmeye devam ediyoruz”

Raporların ardından konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin; “Biz bayram öncesi hükümetten Saadet Partisi olarak vatandaşların sırtına yüklenen külfete ortak olmasını, o omuzlardaki yükü hissetmeleri gerektiğinin çağrısında bulunuyoruz. Her geçen gün artan hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı, işsizlik karşısında artık harekete geçemez hale geldi insanımız. Her yerde problemler aynı. Ben Burdur’a geleceğim için bir gün öncesinden başkanımla görüştüm, Burdur’un problemlerini. Hemen hemen aynı problemler. Çiftçimizin problemi var, hayvancımızın problem var, esnafımızın problem var, emeklimizin problem var. Yani her hafta genel merkeze 5-6 emekli abimiz geliyor iş aramak için. Bütün toplum kesimlerinin problemleri var. Dolayısıyla bu noktada hükümet harekete geçmiyor. Ama biz uyarmaya, ikaz etmeye devam ediyoruz.” dedi.

“Bu ülkenin nimetini paylaşanların bu nimetlere 83 milyon insanımızı ortak etmesi gerekiyor”

Bilgin, konuşmasının devamında; “İktidar enflasyon oranlarının ağırlığı altında emeklilerimizi, memurlarımızı, işçilerimizi daha fazla ezdirmemesi gerekiyor. Seyyanen yapılması gereken zamlar bir an evvel maaşlara yansıtılmalı. Emeklilelere verilmesi gereken bayram ikramiyeleri geçtiğimiz gün açıklandı en az 2 bin liraya çıkarılmalıydı. Bu yetmez aynı zaman da yılbaşından bu güne maaşları eriyen tüm çalışanlarımıza yıl sonu beklenmeden bu ay da geçerli olmak üzere en az 25-30 düzeyinde ücret artışı sağlanmalıdır. Memurumuz, emeklilerimiz, tüm çalışanlarımız iktidardan bunu  bekliyor. Bayram müjdesi ancak böyle verilir. İnsanımıza ancak bu şekilde bir nebze de olsa rahat bir nefes aldırılır. Ülkemizin ve insanımızın gerçek gündemi işte bunlar. Bu ülkenin nimetini paylaşanların bu nimetlere 83 milyon insanımızı ortak etmesi gerekiyor. Aksi halde işte bugün olduğu gibi birileri binlerce lira hem de 3-5 maaş birden alırken insanımız enflasyonun ve açlık, yoksulluk sınırının altında bir hücrede mahkum edilir. Birileri geceliği 70-80 bin liralık otellerde tatil yaparken insanımız artık bırakın tatil yapmayı tatile gitmeyi, çoluk çocuğuyla bile hafta sonu pikniğe gitmeyi özler hale geldi.” ifadelerini kullandı.

“Seçime değil geçime odaklanıyoruz”

‘Biz Saadet Partisi olarak bugün iktidarda bulunanlara bunları çözüm yolları olarak gösteriyoruz.’ diyen  Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin ; “Seçime değil geçime odaklanıyoruz. Geçim ittifakımız kapsamında işçilerimizle, çiftçilerimizle, esnafımızla, öğrencilerimizle ve toplumumuzun her bir kesimi ile bir araya geliyor, dertlerini dinliyor, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. İktidar bu söylediklerimizi bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yine görmnezden ve duymazdan gelmeye devam ettiği taktirde inanıyoruz ki milletimiz ilk seçimde Saadet Partimizi güçlü bir şekilde yetkilendirecektir. İmza yetkisini Saadet Partimize devredecektir. İşte o zaman biz bu yetkilendirmenin tüm gerekliliklerini ve bugün iktidara çözüm olarak sunduğumuz tüm adımların daha fazlasını eksiksiz olarak yerine getireceğiz. Geçtiğimiz 50 küsur yıl da biz çok zor zamanlarda, çok zor sıkıntılı zamanlarda kurduğumuz ittifaklar ve koalisyonlarla o azıcık zamanlarda, çok büyük hizmetlere vesile olmuş bir partinin, bir davanın mensuplarıyız. Onun için biz yapılması gereken, edilmesi gereken dediğimiz şeyleri yapmış bir partinin mensuplarıyız. Bundan sonra da milletin yüzü gülecekse bu Saadet ile gülecektir diyoruz.” diye konuştu.

-Muhammet Fatih Başcı

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAADET, PARTİSİ, GENEL, BAŞKAN, YARDIMCISI, BİLGİN:, SEÇİME, DEĞİL, GEÇİME, ODAKLANIYORUZ”,
Yorumlar
Haber Yazılımı