Haber Detayı
14 Ağustos 2022 - Pazar 23:05
 
REKTÖR KORKMAZ’DAN; “BURDUR MAKÜSPOR” VURGUSU: “ARTIK, BİR ŞEHİR TAKIMIYIZ”
REKTÖR KORKMAZ’DAN; “BURDUR MAKÜSPOR” VURGUSU: “ARTIK, BİR ŞEHİR TAKIMIYIZ”
- Haberi
REKTÖR KORKMAZ’DAN; “BURDUR MAKÜSPOR” VURGUSU: “ARTIK, BİR ŞEHİR TAKIMIYIZ”

Spor yatırımları ile gündemde olan, spor turizmi ve spor alt yapısını geliştirme çabası içerisinde olan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, MAKÜSPOR faaliyetlerini şehirle bütünleştirme, Burdur ile, kentin dinamikleri ile bağdaştırma çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, spor ile ilgili paylaşımlarında, söylemlerinde, ifadelerinde “BURDUR MAKÜSPOR” vurgusunda bulunuyor.

Korkmaz, “MAKÜSPOR ismini de ‘Burdur MAKÜSPOR’ olarak kullanıyoruz. Artık bir şehir takımıyız. Geliştirdiğimiz spor projemiz, Cumhurbaşkanımızın desteği ile Burdur’umuza hizmet üretir hale geldi.” değerlendirmesinde bulunuyor.

Ortaöğretim öğrencilerinden oluşan BURDUR MAKÜSPOR Judo takımı, MAKÜ Rektörü Adem Korkmaz’ı ziyaret etti. Rektör Korkmaz ziyaret sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

MAKÜ Rektörü Adem Korkmaz, Burdurlu gençlerin, Burdur MAKÜSPOR sayesinde sporun her alanında kariyer yapma şansı bulacağını ifade etti.

Rektör Korkmaz şu ifadelere yer verdi;

“Burdurlu ortaöğretim öğrencilerinden oluşan ‘Burdur MAKÜSPOR’ Judo takımımıza ziyaretleri için çok teşekkürler ediyorum. Burdur’un gençlerine tüm branşlarda imkanlarımızı seferber ediyoruz. MAKÜSPOR ismini de ‘Burdur MAKÜSPOR’ olarak kullanıyoruz. Artık bir şehir takımıyız. Geliştirdiğimiz spor projemiz, Cumhurbaşkanımızın desteği ile Burdur’umuza hizmet üretir hale geldi. Şükürler olsun. Sahip olduğumuz altyapılarımız ve Burdur MAKÜSPOR sayesinde Burdurlu gençlerimizin sporun her alanında kariyer yapmalarına imkân verecektir.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: REKTÖR, KORKMAZ’DAN;, “BURDUR, MAKÜSPOR”, VURGUSU:, “ARTIK,, BİR, ŞEHİR, TAKIMIYIZ”,
Yorumlar
Haber Yazılımı