Haber Detayı
10 Eylül 2020 - Perşembe 14:02
 
Milli Eğitim Müdürü Çay’dan “Uyum haftasında” yüz yüze eğitim planlaması
Milli Eğitim Müdürü Çay’dan “Uyum haftasında” yüz yüze eğitim planlaması
- Haberi
Milli Eğitim Müdürü Çay’dan “Uyum haftasında” yüz yüze eğitim planlaması

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, anaokulu, ilkokul ve bünyesinde anasınıfı bulunan Okul Müdürleri ile video konferans yöntemiyle “uyum haftasında yüz yüze eğitimin planlanması” konulu toplantı gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde yüz yüze eğitimle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan peş peşe açıklamalar gelmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ailelerin tercihine göre okul öncesi ve 1. sınıflardan başlamak üzere okulların açılacağını” söylemiş bu açıklamanın ardından da Bakan Selçuk, yaptığı açıklamada “İlkokul birinci sınıf öğrencilerimiz uyum haftasında 1 gün, daha sonraki haftalarda ise haftada 2 gün olacak şekilde okullarımızda olacak.” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıklamalarının ardından Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’da Burdur’da 21-25 Eylül uyum haftasında anasınıfları ve 1. Sınıf öğrencilere yönelik yapılacak yüz yüze eğitimin planlama çalışmalarına başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürleri, anaokulu, ilkokul ve bünyesinde anasınıfı bulunan Okul Müdürleri ile video konferans yöntemiyle toplantı gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Çay, toplantıda uyum haftasında anasınıfları ve 1. Sınıf öğrencilere yönelik yapılacak yüz yüze eğitimi ele alarak planlamalar yaptı. Çay, okulları hijyen standartlarına uygun bir şekilde eğitim ortamına kavuşturarak ögrencileri okulla buluşturmak istediklerini belirtti.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay toplantıyla alakalı yaptığı açıklamada; “İlçe Millî Eğitim Müdürlerimiz / Anaokulu, ilkokul ve bünyesinde anasınıfı bulunan okul müdürlerimizle ayrı ayrı yaptığımız toplantılarla 21-25 Eylül uyum haftasında anasınıfları ve 1. Sınıf öğrencilerimize yönelik yapacağımız yüz yüze eğitimi her yönüyle ele alıp planlamasını yaptık.
Okullarımızı hijyen standartlarına uygun bir şekilde eğitim ortamına kavuşturarak çocuklarımızı okulla buluşturmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

-Muhammet Fatih Başcı

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Milli, Eğitim, Müdürü, Çay’dan, “Uyum, haftasında”, yüz, yüze, eğitim, planlaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı