Haber Detayı
10 Eylül 2020 - Perşembe 14:00
 
Burdur’daki BAKA toplantısına Vali Arslantaş ilk kez başkanlık etti
Burdur’daki BAKA toplantısına Vali Arslantaş ilk kez başkanlık etti
- Haberi
Burdur’daki BAKA toplantısına Vali Arslantaş ilk kez başkanlık etti

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Eylül ayı olağan toplantısı Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında yapıldı.

Vali Arslantaş’ın ilk defa Başkanlık yaptığı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Eylül ayı olağan toplantısı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Otel’de gerçekleşti.

Toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar katıldı. Toplantıda Baka Genel Sekreteri Volkan Güler ve BAKA personeli hazır bulundu.

Toplantının başında basın mensuplarına açıklama yapan Vali Arslantaş, “Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulunun Eylül ayı toplantısını yapıyoruz. Bu aynı zamanda 132. Ajans toplantımız oluyor.

Projelerimizle Salda Gölü, Patara Antik Kenti, Kızıldağ Milli Parkı gibi bölgemizin tarihi, turistik, doğal güzelliklerinin turizme kazandırılması amaçlanırken bir yandan mesleki eğitimin arttırılması, niteliğinin iyileştirilmesi, istihtam oluşturulması gibi sosyal amaçlarda taşıyor.

Bugün uygulama süreci devam eden projelerimizin faydalınıcalarının pandemi süreci dolayısıyla süre uzatımı taleplerini görüşeceğiz. Yine güdümlü projelerimiz var, onları görüşeceğiz. 2021 yılı çalışma programı ve bütçesini görüşmüş olacağız.

Yönetim Kurulu Toplantımızın ve alacağımız karalarımızın üç ilimize ve ülkemizede hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Basına kapalı olarak devam eden toplantı, gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasıyla sona erdi.

  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur’daki, BAKA, toplantısına, Vali, Arslantaş, ilk, kez, başkanlık, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı