Haber Detayı
11 Nisan 2022 - Pazartesi 17:22
 
MAKÜSPOR BAŞARDI, OĞUZHANSPOR KÜME DÜŞTÜ
MAKÜSPOR BAŞARDI, OĞUZHANSPOR KÜME DÜŞTÜ
- Haberi
MAKÜSPOR BAŞARDI, OĞUZHANSPOR KÜME DÜŞTÜ

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Bölge 3’üncü grupta mücadele eden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (MAKÜSPOR) ligin son maçında Kepez Belediyespor’u 2-1 yenerek üst üste 4. galibiyetini aldı. Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ise deplasmanda Korkuteli Belediyespor’a mağlup olarak amatör kümeye düştü. MAKÜSPOR’lu futbolcular galibiyetin mutluluğunu taraftarlarıyla birlikte kutladı.

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Bölge 3’üncü grupta mücadele eden ve Bucak Belediye Oğuzhanspor ile ligde kalabilmek için çekişen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ligin son maçında karşılaştığı ve ligi lider bitirmeyi geçen hafta garantileyen Kepez Belediyespor’u konuk etti.

MAKÜ İstiklal Stadyumundaki karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Burdurlu sporseverler MAKÜSPOR’un ligde kalma yolundaki son karşılaşmasında tek vücud olarak takıma büyük destek verdi.Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve MAKÜ Rektörü Adem Korkmaz’da karşılaşmayı tribünden takip etti.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ilk yarısı golsüz biten karşılaşmanın 55’inci dakikasına Fadıl, 84’üncü dakikasında Mercan’ın attığı gollerle 2-0 öne geçti. Kepez Belediyespor 90+3’üncü dakikada Emrah’ın attığı golle skor 2-1′ e getirdi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve MAKÜSPOR sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Ligin devre arasına 1 galibiyet 8 mağlubiyetle puan sıralamasında son sıralarda giren MAKÜSPOR, son dört haftada aldığı dört galibiyetle önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig için baraj maçı oynamaya hak kazandı ve büyük bir başarıya imza attı. Burdur’u Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ise Korkuteli Belediyespor deplasmanında 3-1 yenilerek Burdur 1. Amatör Kümeye düştü.

MAKÜSPOR futbolcuları sevinçlerini müzik eşliğinde taraftarlarıyla birlikte oyun havası oynayarak kutladı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü önümüzdeki hafta Burdur Birinci Amatör Kümeyi birinci olarak bitiren Tefenni Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig baraj maçı oynayacak. Bu maçın galibi Burdur’u Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek.

Karşılaşma öncesinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla emniyet ekiplerinin gününü kutlayarak çiçek takdim etti. MAKÜSPOR’lu futbolcularda sahaya ‘KADES Kadına Destek’ logolu ‘Kadına şiddet insanlık suçudur’ yazılı pankartla çıktı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MAKÜSPOR, BAŞARDI,, OĞUZHANSPOR, KÜME, DÜŞTÜ,
Yorumlar
Haber Yazılımı