Haber Detayı
05 Mayıs 2021 - Çarşamba 14:56
 
KERİM CAN BULUNDU, DİRMİL’DE YÜZLER GÜLDÜ
KERİM CAN BULUNDU, DİRMİL’DE YÜZLER GÜLDÜ
- Haberi
KERİM CAN BULUNDU, DİRMİL’DE YÜZLER GÜLDÜ

Altınyayla ilçesine bağlı Asmabağ köyünde ailesiyle gittiği ormanlık alanda kaybolduktan 46 saat sonra bulunan otizmli ve işitme engelli Kerim Can Güney tedavi ve sağlık kontrolü için Gölhisar Devlet Hastanesi’ne getirildi. Hastanede kontrolden geçirilen Kerim Can Güney’e burada serum tedavisi uygulanmaya başlanırken meyve suyu da ikram edildi. Gölhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Öztürk, Kerim Can Güney’in sağlık durumunun iyi olduğunu ve müşahede altında tutulduğunu söyledi.

Kerim Can Güney’in ailesinin komşusu olan Münire Ertekin, küçük çocuğun hastanedeki tedavi sürecinde yanında yer alırken, “Umudumuzu hiç kaybetmedik. Kerim Can’ın bulunacağını biliyorduk. Allah’a şükür sağ salim bulundu. Aile adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kerim Can Güney’in babası Adem Güney, devlet yetkilileri ve arama çalışmalarına katılanlara teşekkür etti. Kerim Can’ın nasıl kaybolduğuyla ilgili de Yeni Gün Gazetesi’ne konuşan Adem Güney, “Eşim geçen pazartesi ‘köye gideceğiz işim var annemle’ dedi, ‘tamam’ dedim pazartesi günü gittik. Ondan sonra bana haber geldi, ‘Çocuk kayboldu, aradım bulamadım, babam da bulamadı’ dedi. ‘Çocuk nasıl kaybolur’ dedim. Sonra ablamın, kardeşimin yanına gittim. Polisten izin aldık. Jandarma bizden evvel varmış aramaya başlamış. Sonra biz de aramaya gittik, baktık çocuk yok. Jandarma bugün buldu. Allah razı olsun, devletimiz, milletimizden. Bulununca çok sevindim. Sevincimden ağladım. Merak ettim, ambulansta gördüm. Çok sevindim. Bundan başka sevincim yokmuş. Bulan Astsubaydan da Allah razı olsun” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KERİM, CAN, BULUNDU,, DİRMİL’DE, YÜZLER, GÜLDÜ,
Yorumlar
Haber Yazılımı