Haber Detayı
14 Eylül 2021 - Salı 15:48
 
Kentimizin Tarihi ve Kültürel Dokusunu Tanıtma çalışmalarımız devam ediyor
Kentimizin Tarihi ve Kültürel Dokusunu Tanıtma çalışmalarımız devam ediyor
- Haberi
Kentimizin Tarihi ve Kültürel Dokusunu Tanıtma çalışmalarımız devam ediyor

Yukarı Pazar esnaf ziyaretleri kapsamında ofisimize ziyarette bulunan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz geçtiğimiz hafta 11 gün süren 90. İzmir Enternasyonel Fuarına katılan Burdur Belediyesi standı ile iglili değerlendirmelerde bulundu. 

Başkan Ercengiz beraberinde CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek ile gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında Gazete Detay & Güncel15 sitemizin ofis merkezinde ziyarette bulunarak Burdur kent tanıtımı ile ilgili yürüttükleri çalışmaları aktardı. 

Başkan Ercengiz;

Hepinizin bildiği üzere tarih, kültür, doğal güzellik, yöresel ürünler, tıbbi ve aramotik bitkiler başta olmak üzere bir çok alanda ilimiz adını son dönemlerde yüksek sesle duyuruyor. Bizlerde üzerimize düşen misyon ve bu kentin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yurt içi ve yurt dışı bir çok alanda gerçekleştirilen fuar organizasyonlarında Burdur Belediyesi Standımız ile yer alıyor, her yer aldığımız organizasyonda da adımızdan söz ettiriryoruz. 

Bu yıl 90. sı gerçekleştirilen İzmir Enternasyonel Fuarında da şehirler sokağında Burdur Belediyesi olarak ilimizi temsil etmek üzere yer aldık. Salda ve Burdur Gölümüz, Sagalassos ve Kibyra Antik Kentlerimiz, İnsuyu Mağaramız, LAvanta Bahçelerimiz, Alaca Dokumalarımız, Hacılar Seramiklerimiz, Kentimizin tarihi konakları, ceviz ezmemiz gibi bir çok yöresel lezzetimiz ile kültürümüzün yansıması olan sipsi ve cura eşliğinde folklör ekibimiz ile fuarın gözde standlarından birisi olduk. 

Önümüzdeki haftalarda da İstanbulda gerçekleşecek bir fuar organizasyonunda yine ilimzin tanıtımı adına orada olacağız" dedi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kentimizin, Tarihi, ve, Kültürel, Dokusunu, Tanıtma, çalışmalarımız, devam, ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı