Haber Detayı
14 Eylül 2021 - Salı 14:52
 
Tefenni Barutlusu Festivalinde Muhteşem Final
Tefenni Barutlusu Festivalinde Muhteşem Final
- Haberi
Tefenni Barutlusu Festivalinde Muhteşem Final

Tefenni Belediyesinin bu yıl 17. sini düzenlediği Barutlusu Şenlikleri Muhteşem bir final ile sonlandı. 

Tefenni Belediye Başkanı Ümir Alagöz tarafından ilçenin sosyal ve kültürel yaşantısına katkı sağlamak, ilçedeki ticari yaşamın festival süresince de olsa hareketli kılmak adına aralıksız düzenlediği "Barutlusu Şenlikleri" bu yıl da yoğun ilgi ve katılıma sahne oldu. 

Tarım Fuarı, Yöresel Ürünler Satış Standları, Eğlence Parkurları ve konser etkinlikleri ile bir bütün olarak organize edilen şenlikler kapsamında son gün etkinlikleri DJ Doğukan Alsay interaktif şovu ile başladı. Özellikle gençlerin sosyal medya mecralarından sıkça takip ettiği "ECE RONAY" konseri ile devam etti. 

Şenliklerin gerçekleşmesine katkı sağlayan Tefennili iş insanlarına plaket sunumuyla süren etkinlikler son dönemin gözde sanatçılarından, her bir farklı eserini çeşitli platformda duymaya aşina olduğumuz, sempatik ve mütevazi tavırları ile SANATÇI etiketini fazlasıyla taşıyan Bilal Sonses ile hafızalarda unutulmaz anılar bıraktı. 

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen ve hes kodu sorgulaması ile vatandaşların dahil olduğu konser etkinliği son yılların en kalabalık konserine dönüştü ve muhteşem bir final ile sonlandı. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tefenni, Barutlusu, Festivalinde, Muhteşem, Final,
Yorumlar
Haber Yazılımı