Haber Detayı
20 Mayıs 2020 - Çarşamba 13:55
 
İtfaiyeciler Türk Bayrağı altında İstiklal Marşı’nı okudu
İtfaiyeciler Türk Bayrağı altında İstiklal Marşı’nı okudu
- Haberi
İtfaiyeciler Türk Bayrağı altında İstiklal Marşı’nı okudu

Koronavirüs hastalığı sebebiyle bu sene Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının yıl dönümünde saat 19.19’da Tüm Türkiye balkonlarda buluştu.

Burdur’da saatler 19.19’u gösterdiğinde evlerinde bulunan vatandaşlar 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında balkon ve pencerelerinde İstiklal Marşı’mızı haykırdı.

Görevi başında olan Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli saat 19.19’da İtfaiye araçlarına asılan Türk bayrağı altında hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudu.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Burdur’da da vatandaşlar balkonlarına çıkarak İstiklal Marşı’nı okudu. Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ise, itfaiye araçlarının merdivenlerine astıkları Türk bayraklarının altında saat 19.19’da hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudu.

İtfaiye personellerin İstiklal Marşı’na vatandaşlarda katılarak birlikte söylediler. Bazı vatandaşlar ise araçlarıyla korna çalarak destek verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İtfaiyeciler, Türk, Bayrağı, altında, İstiklal, Marşı’nı, okudu,
Yorumlar
Haber Yazılımı