Haber Detayı
23 Haziran 2022 - Perşembe 09:42
 
İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Hizmete Girdi
İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Hizmete Girdi
- Haberi
İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Hizmete Girdi


Çevreye duyarlı hizmet anlayışı ile önemli projeleri ve dev yatırımları hayata geçiren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in girişimleri ile İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi bugün hizmete girdi.
Çevreye duyarlı hizmet anlayışı ile önemli projeleri ve dev yatırımları hayata geçiren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in girişimleri ile İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi bugün hizmete girdi.
Çevre yatırımları ile örnek projelere imza atan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Bugün uzunca bir süredir emeğini çektiğimiz İleri Biyolojik Arıtma Tesisimizin ilk atık su girişini sağladık. Arkadaşlarımız 2016 yılından itibaren uğraştığımız, emek çektiğimiz Avrupa Yatırım Bankasından kredilendirilerek İller Bankası A.Ş ile birlikte yürüttüğümüz kontrol teşkilatının da an be an takip ettiği ve yüklenici firmanın da zamanından çok öncesine tamamlayarak bizlere bugün teslim ettiği Atık Su Arıtma Tesisinde günlük yaklaşık 18 bin 500 metreküp suyu arıtarak Burdur Gölü’ne deşarj edeceğiz. Burada en büyük kazancımız en öncelikle Burdur Gölüne deşarj edilen suyun en temiz hali ile göle gönderilmesi diğer taraftan da yıllardır en büyük alt yapı sorunlarından birisi olan Atık Su Arıtma Tesisimizin modernizasyonun yapılmış olması ve halkımıza söz verdiğimiz hali ile kötü kokudan Burdur’umuzu kurtarmış olacak. Burdur’umuza hayırlı olsun. Biz her fırsatta söylüyoruz “Yapılan iş doğru ise hep birlikte alkışlanılsın, yapılan iş yanlış ise hep birlikte eleştirip oturup doğrusunu bulmaya çalışalım. Burdur’umuza tekrar hayırlı olsun” dedi.

Ist möglicherweise ein Bild von 9 Personen, Personen, die stehen und außen

Ist möglicherweise ein Bild von 11 Personen, Personen, die stehen und außen

Kaynak: Editör:
Etiketler: İleri, Biyolojik, Arıtma, Tesisi, Hizmete, Girdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı