Haber Detayı
01 Ekim 2021 - Cuma 12:25
 
HİZMET SAĞLAYAN VE HİZMET’TEN FAYDA SAĞLAYANLAR TEFENNİ’DE BİR ARAYA GELDİ
HİZMET SAĞLAYAN VE HİZMET’TEN FAYDA SAĞLAYANLAR TEFENNİ’DE BİR ARAYA GELDİ
- Haberi
HİZMET SAĞLAYAN VE HİZMET’TEN FAYDA SAĞLAYANLAR TEFENNİ’DE BİR ARAYA GELDİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Tefenni ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Vali Ali Arslantaş’ın başkanlık yaptığı toplantıya AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Tefenni Kaymakam Vekili Safa Kahraman, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Kurum Müdürleri, Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı Vali Arslantaş’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Vali Arslantaş; “Eylül ayının son gününde Tefenni İlçesinde mesaiye sizlerle birlikte başlamaktan ve mesaiyi birlikte geçirmekten duyduğum memnuniyeti ifade ederek başlıyorum. Bugün kamu yönetimindeki şeffaflık esasına uygun olarak hizmeti sağlayanlarla hizmetten fayda sağlayanların bir araya geldiği, kamu hizmetlerinin hangi noktada yeterli, çok iyi ya da eksik olduğunu birlikte değerlendirecegimiz ve tamamında Tefenni’yi konuşacağımız bir gün olacak. “diye konuştu.

Vali Arslantaş’ın konuşmasının ardından
Tefenni Kaymakam Vekili Safa Kahraman, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve İl Müdürleri tarafından görev alanlarını kapsayan çalışmalarla ilgili sunumlar yapıldı.

Sunumların ardından mahalle ve köy muhtarları, talep ve dileklerini dile getirdi.

Toplantı sırasında Muhtarlar tarafından dile getirilen husuların not alındığını belirten Vali Arslantaş, gerekli çalışmaların yapılması için toplantıda hazır bulunan ilgili müdürlere talimat verdi.

Toplantı sonunda Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve Tefenni Kaymakam Vekili Safa Kahraman, toplantının düzenlenmesinden dolayı Vali Arslantaş’a teşekkür ederken toplantının hayırlı olmasını dilediler.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise; “Biz bu yaz yeteri kadar ilçelerimizi ve köylerimizi gezemedik. Meclis açıldıktan sonra haftasonları geldiğimizde gidemediğimiz ilçelerimizi ve köylerimizi ziyaret edeceğiz.” diyerek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Toplantı Vali Arslantaş’ın kapanış konuşmasıyla sona erdi.

Vali Arslantaş; “Kıymetli arkadaşlar sizlerle ilk defa Tefenni’de bu kadar geniş, her hususu masaya yatırarak toplantı yaptık. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.

-Muhammet Fatih Başcı

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: HİZMET, SAĞLAYAN, VE, HİZMET’TEN, FAYDA, SAĞLAYANLAR, TEFENNİ’DE, BİR, ARAYA, GELDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı