Haber Detayı
01 Mart 2022 - Salı 14:51
 
ESRARENGİZ OLAY… ÇATIDAN DÜŞEN GENÇ YARALANDI
ESRARENGİZ OLAY… ÇATIDAN DÜŞEN GENÇ YARALANDI
- Haberi
ESRARENGİZ OLAY… ÇATIDAN DÜŞEN GENÇ YARALANDI

BURDUR merkez Tepe Mahallesi’nde bir genç kullanılmayan bir evin eternit kaplamasının kırılması sonucu beton avluya düşerek yaralandı.
Tepe Mahallesi’ndeki evlerin çatılarında gezen V.A. (21) Hüseyin Çalışkan’a ait evin eternit kaplamasının kırılması üzerine beton zemine düşerek kanlar içinde kaldı. Evin zincirle kilitli olan kapısını açamayan V.A. odalardan birisine sürünerek girip beklemeye başladı.
Aynı sokakta başka bir evde yaşayan Hüseyin Çalışkan dün akşam üzeri kullanılmayan evini kontrol etmek için gittiğinde kapıyı açınca önce yerdeki kan izlerini farketti. İçerideki odaya bakan Çalışkan kanlar içinde bir gençle karşılaştı.
Hüseyin Çalışkan komşusundan polisi aramasını istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri V.A.(21) isimli genci kanlar içinde buldu. V.A. haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sol ayağı kırılan V.A. ortopedi servisinde tedaviye alındı.
Aynı sokaktaki evinde yaşayan ev sahibi Hüseyin Çalışkan “zaman zaman evimi kontrol ediyorum. Bakmak için geldiğimde kapının hafif açık olduğunu farkettim. İçeri baktığımda kanları gördüm. odaya girince uzanmış halde genci gördüm. ‘Sen ne yapıyorsun burada’ dediğimde ‘biz Denizli’den geliyoruz. 4 kişiyiz. Çatıdan inerken düştüm’ dedi bana. Komşuma söyledim o hemen polisi aradı” dedi.

gundemburdur.com / Mesut MADAN
Kaynak: Editör:
Etiketler: ESRARENGİZ, OLAY…, ÇATIDAN, DÜŞEN, GENÇ, YARALANDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı