Haber Detayı
26 Kasım 2021 - Cuma 12:46
 
EMNİYET EKİPLERİNDEN NARKOTİK OPERASYONU
EMNİYET EKİPLERİNDEN NARKOTİK OPERASYONU
- Haberi
EMNİYET EKİPLERİNDEN NARKOTİK OPERASYONU

Burdur’da güvenlik güçleri tarafından İl genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam ediliyor.

Bu kapsamda Gölhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınması istenilen İ.Ö. isimli şahsın bulunmasına yönelik yapılan çalışmada; 22.11.2021 günü şahsın bir ikamette olduğunun tespit edilmesi üzerine saat:15.00 sıralarında tespit edilen ikamete gidilerek bina çevresinde gerekli güvenlik tedbirleri alındığı esnada ikametin arka tarafında bulunan pencereden içi dolu bir poşet atıldığı görüldü.

Atılan poşeti kontrol eden ekipler, poşet içinde 83 gr kubar esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi. İkamette yapılan aramada da satışa hazır şekilde; 3 parça toplam 1 gr metamfetamin, 1 gr kubar esrar, 5 gr yaprakları alınmış kubar esrar dalı ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan çeşitli aparatlar bulundu.

İkamet içerisinde bulunan İ.Ö. H.Y. M.Y. E.A. N.T. M.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken. M.K. isimli şahsın yapılan üst aramasında üzerinde kelebek diye tabir edilen bir adet bıçak ve polis rozeti ele geçirildi. 

Şahıslar hakkında “Uyarıcı Madde Satın Alma, Kabul Etme veya Bulundurma, Uyuşturucu Madde Murakabesi Hakkında Kanuna Muhalefet, 6136 SKM, Özel İşaret ve Kıyafetleri Usulsüz Kullanma ” suçu kapsamında tahkikat başlatıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: EMNİYET, EKİPLERİNDEN, NARKOTİK, OPERASYONU,
Yorumlar
Haber Yazılımı