Haber Detayı
07 Haziran 2021 - Pazartesi 12:13
 
DÜŞÜNÜR EĞİTİM KURUMLARI KADROSUNU TANITTI
DÜŞÜNÜR EĞİTİM KURUMLARI KADROSUNU TANITTI
- Haberi
DÜŞÜNÜR EĞİTİM KURUMLARI KADROSUNU TANITTI

Küresel düzeyde lider okul olma vizyonuyla eğitimin geleneksel yapısını değiştirerek fark yaratan, yaratıcı, tasarım odaklı düşünebilen, problem çözme becerileri gelişmiş bireyler yetiştiren Düşünür Koleji Burdur’da.

Dünyanın ve Türkiye’nin eğitim ve öğrenme ihtiyaçlarına göre tanımlanmış, uzman eğitim kadrosu tarafından hazırlanmış özel programlarla öğrencilerin bir üst eğitim kurumuna hazırlanmalarını sağlayan Düşünür Koleji Burdur’da Dershanesini faaliyete geçiriyor. Önümüzdeki yıl Türkiye genelinde 43’üncü kolejini Burdur’da açacak.

Düşünür Eğitim Kurumları Genel Müdürü Fatih Karadağlı “Düşünür Koleji şu ana kadar Türkiye’de 15 Koleji ve 40’tan fazla kampüsü ile 6 bine yakın öğrencisiyle öğrenciye, Türkiye’deki Eğitim zincirine katkı sunan bir eğitim kurumudur. 16’ıncı kampüsümüzü ve 43’üncü okulumuzu Burdur’da açmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Düşünür Koleji vizyon olarak sadece sınav hazırlığını ilke edinen bir kurum değil. Aynı zamanda düşünme becerileri gelişmiş, problem çözme becerileri gelişmiş bireyler yetiştirmek amacındadır. Düşünme becerileri müfredatıyla Türkiye’de ilk ve tek bu müfredatı kendi yayınlarıyla kendi içerikleriyle veren ilk ve tek özel okuldur. Bundan dolayı da ayrıca büyük bir mutluluk duyuyoruz. Öyle tahmin ediyorum ki Burdur’da açtığımız dershane ve akabinde açacağımız Özel Okul ile birlikte hem Burdur’a hem ülkemize hizmet etmenin, başarılı bireyler yetiştirmenin büyük bir onurunu duyacağız” dedi.

Karadağlı “Düşünür Koleji İstanbul Merkezli bir eğitim kurumudur. İstanbul Çekmeköy ve Kemerburgaz’da üç farklı kampüsü var. İzmir’de iki farklı kampüsü var. Bunun dışında Manisa, Isparta, Burdur, Van, Salihli, Diyarbakır, Trabzon ve Sakarya’da halihazırda 6 bine yakın öğrencisiyle eğitim öğretime devam eden bir eğitim kurumudur” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: DÜŞÜNÜR, EĞİTİM, KURUMLARI, KADROSUNU, TANITTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı