Haber Detayı
14 Eylül 2020 - Pazartesi 16:53
 
Cinayet Şüphelisi Yakalandı
Cinayet Şüphelisi Yakalandı
- Haberi
Cinayet Şüphelisi Yakalandı

Güvenlik güçlerimiz tarafından suçun önlenmesi, suçlularla mücadele ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.  
 
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, yakınları tarafından kayıp müracaatında bulunulan H.H. isimli şahıs  Gölhisar İlçesi –Çameli İlçesi Karayolu üzeri Armutlu Mahallesi Dumlupınar mevkiinde kendisine ait araç içerisinde ateşli silahla vurularak öldürülmüş vaziyette bulunmuştur.
 
Meydana gelen olayın aydınlatılmasına yönelik, Burdur İl Jandarma Komutanlığından (1) JASAT, (2) İstihbarat Unsuru ve Gölhisar  İlçe Jandarma Komutanlığından (3) J. Asayiş Timi, ve (1) OYİ Timi tarafından çalışma yürütülmüştür.
 
Yapılan teknik takip ve araştırmalar neticesinde Kasten Öldürme olayı ile ilgili gözaltına alınan şüpheliler G.E, R.B ve B.E. 08.09.2020 günü saat 15.30 sıralarında adli makamlara sevk edilmiştir.
 
Şüphelilerden R.B. ve B.E. isimli şahıslar işlemlerine müteakiben adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, G.E. isimli şahıs ise tutuklanarak Burdur Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Cinayet, Şüphelisi, Yakalandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı