Haber Detayı
30 Mayıs 2020 - Cumartesi 15:02
 
CHP Gençlik Kollarından Açıklama
CHP Gençlik Kollarından Açıklama
- Haberi
CHP Gençlik Kollarından Açıklama

CHP Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Özgür Özmen yazılı basın açıklaması yayımladı ve AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanlığının, Belediye Başkanı Ercengiz’in 19 Mayıs görsel reklamlarını eleştirmesi üzerine Özmen’den cevap gecikmedi.

Gençlik Kolları Başkanı Özmen, “Şimdi AKP Gençlik Kolları Başkanlığına soruyorum; sn. Cumhurbaşkanı’nın Burdur’a gelecek diye bütün bilboardlara reklam yapılması israf değil miydi ?” ifadelerini kullandı.

 

AKP Gençlik Kolları, Başkan Ercengiz’in ücretsiz olan Belediye kontenjanından bilbordlarda, basın desteği kapsamında yerel yazılı ve internet basın mecralarında yaptığı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı yayınlarından rahatsız olan AK Parti Burdur gençlik Kolları Başkanlığı eleştirmişti.

CHP Burdur Gençlik Kolları Başkanı Başkan Özmen yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı;

Değerli kamuoyu,

Ülkemiz maalesef pandemi sürecinde zor günler geçiriyor. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz, ülkemizin dört bir yanında canla başla halkımızın yanında olurken maalesef AKP süreci en başından beri yönetemiyor, bununla kalmıyor milli değerlerimize saldırarak gündem değiştirmek için elinden geleni yapıyor. Bunun da bir örneğini Burdur’da yaşadık. AKP Gençlik kollarının yapmış olduğu paylaşım bizi çok derinden üzmüştür. Millet olarak daha fazla kenetlenmemiz gereken günlerde Burdur Belediyemizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Ramazan bayramımızı kutlamak için yapılan bilboardları bir israf olarak gören AKP Burdur gençlik kollarının bu paylaşımı, Burdur siyaseti için utanç kaynağıdır, kara lekedir!

Şimdi AKP Gençlik Kolları Başkanlığına soruyorum; sn. Cumhurbaşkanı’nın Burdur’a gelecek diye bütün bilboardlara reklam yapılması israf değil miydi ?

Yapmış olduğunuz bu israflar dururken, Burdur AKP Gençlik Kolları’nın herhangi bir bedel ödenmeden giydirilmiş, Milli ve Dini Bayramlarımız için kutlama mesajlarını israf gibi gösterilmesi, milli değerlerimize saygısızlıktır. Bu durumu değerli Burdur Halkımızın takdirine bırakıyorum.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP, Gençlik, Kollarından, Açıklama,
Yorumlar
Haber Yazılımı