Haber Detayı
30 Mayıs 2020 - Cumartesi 15:07
 
Burdur'da Pozitif Vaka İle İlgili Detaylar
Burdur'da Pozitif Vaka İle İlgili Detaylar
- Haberi
Burdur'da Pozitif Vaka İle İlgili Detaylar

Burdur İl Merkezinde 18 yaşında bir kız çocuğunda koronavirüs tespit edilmesi üzerine temas ettiği kişiler ve haneler karantina altına alındı. Pozitif vaka olduğu bilinen genç kızın Burdur’da bir kuaföre iş için müracat ettiği ve temasta bulunduğu kuaförün de karantina altına alındığı öğrenildi.
Burdur İl Merkezi Emek Mahallesinde yaşayan 18 yaşında bir kız çocuğunda pozitif vaka tespit edilmesi üzerine temas ettiği kişiler ve haneler karantina altına alındı. Burdur’da bulunan bir kuaför de temas tespit edilmesi üzerine karantina altına alındı. Burdur’da 11 hane ve 33 kişi yeni vaka sonrası karantina altına alındı.

GÖZLER ÇIKACAK YENİ SONUÇTA

Aile yapılan testte yaşanabilecek hata payına karşılık, yeniden covid-19 testi yapılarak sonucunun bekleneceği edinilen bilgiler arasında.
İşte Burdur’da Pozitif Vaka Sonrası Karantina Altına Alınan İkametler ve Kişi Sayısı
Burdur Emek Mahallesinde Covid-19 testi pozitif olan genç kızın temaslılarının ikamet ettiği (7 kişi, 3daire), Bağlar Mahallesi 2 kişi 1 daire), Zafer Mahallesi (4kişi, 1 daire),Konak Mahallesi  (4kişi,1 daire), Burç Mahallesi  (4 kişi,1 daire), Bağlar Mahallesi (3kişi 1 daire), Atatürk Mahallesi (2 kişi 1 daire), Atatürk Mahallesi (4 kişi 1daire), Mehmet Akif Ersoy Mahallesi  (3 kişi 1 daire) ikametgahları koronavirüs salgınıyla mücadele amacıyla karantina altına alındı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur'da, Pozitif, Vaka, İle, İlgili, Detaylar,
Yorumlar
Haber Yazılımı