Haber Detayı
26 Ekim 2020 - Pazartesi 12:31
 
CHP, Burdur’da Köylerin Sorunlarını Dinliyor
CHP, Burdur’da Köylerin Sorunlarını Dinliyor
- Haberi
CHP, Burdur’da Köylerin Sorunlarını Dinliyor

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHPBurdur İl Başkanlığı, Burdur’un köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlediği buluşmalarına, 5 köy daha ekledi.
Bucak ilçesinin Karacaören, Dutalan, Kargı, Demirli ve Kuyubaşı köylerini ziyaret eden CHP Burdur İl Başkanlığı ve Bucak İlçe Başkanlığı vatandaşların sorunlarını dinledi. Her sorunun tek tek not alındığı ziyarette CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP BUCAK i̇lçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve yöneticiler yer aldı. İl Başkanı Akbulut ziyaretleri “Halk için halk içinde çalışmaya devam edeceğiz” notuyla, sosyal medya hesabında paylaştı.

 

“SİZİN İÇİN NE YAPABİLİRİZ”

Ziyaretlerle ilgili yazılı açıklama yapan Başkan Akbulut, “Karacaören, Dutalan, Kargı, Demirli, Kuyubaşı köylerinde, vatandaşlarımıza sorduk. ‘Sizin için ne yapabiliriz? Tüm köylerimizin sorunlarını not ediyoruz, genel anlamda siyaset kurumundan hangi sorunlara çare bulunması isteklerini raporluyoruz. Halk için halkın içinde çalışmaya devam edeceğiz. Edindiğimiz tüm bilgileri ve istekleri gerekli noktalara ulaştırarak halkın sorunlarına çözüm bulmak konusunda adımlar atacağız. İlerleyen zamanlarda da köylerimizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek, çözümler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP,, Burdur’da, Köylerin, Sorunlarını, Dinliyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı