Haber Detayı
24 Ekim 2020 - Cumartesi 16:51
 
Bir teşekkür de Başkan Ercengiz'den!
Bir teşekkür de Başkan Ercengiz'den!
- Haberi
Bir teşekkür de Başkan Ercengiz'den!

AK Parti Burdur teşkilatının dün gece sosyal medyada Burdur Depremevleri TOKİ paylaşımının ardından CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek'in sosyal medya üzerinden cevap vermesiyle başlayan "Teşekkür" polemiği devam ediyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz bu sabah meslektaşları olan Eczacıları ziyaret ederek güne başladı.Ercengiz meslektaşlarını ziyaretlerinin ardından yapıtığı paylaşımda Türkiye gündemi olan grip aşılarına dikkat çekerek hükümet yetkililerine imalı şekilde teşekkür etti.

Başkan Ercengiz sosyal medya hesaplarından meslektaşları eczacıları ziyaret ettiği fotoğraflar ile birlikte yaptığı paylaşımda "Annem 65 yaş üstü tansiyon hastası ve ben eczacıyım eczanem var anneme aşı yaptıramıyorum.

Derdim siyaset falan değil bu kadar sıkıntılar varken hala onu ben yaptım bunu ben yaptım sen neden teşekkür etmiyorsun” diyeceğinize halkın temel hakkı olan sağlığına ulaşmasına çözüm bulalım.

Ama illa derdiniz teşekkürse ben size minnettarım iyi ki varsınız çok teşekkür ederim!!! " ifadelerini kullandı.

Başakn Ercengiz'in sitem dolu teşekkürü şöyle ;

"Bugün kendi eczanemden başlayarak bazı meslektaşlarımın eczanelerini ziyaret ettim. Son günlerin gündemi grip aşısı hakkında hem bilgi aldım hem de meslektaşlarımın ne kadar zorlandığını gördüm.

Hey gidi günler, eskiden miadı dolup attığımız grip aşıları şimdi nerdeyse alınamayacak şarta bağlanmış. Annem 65 yaş üstü tansiyon hastası ve ben eczacıyım eczanem var anneme aşı yaptıramıyorum.

Derdim siyaset falan değil bu kadar sıkıntılar varken hala “onu ben yaptım bunu ben yaptım sen neden teşekkür etmiyorsun” diyeceğinize halkın temel hakkı olan sağlığına ulaşmasına çözüm bulalım.

Ama illa derdiniz teşekkürse ben size minnettarım iyi ki varsınız çok teşekkür ederim !!!"

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bir, teşekkür, de, Başkan, Ercengiz'den!,
Yorumlar
Haber Yazılımı