Haber Detayı
11 Mayıs 2022 - Çarşamba 14:24
 
BURDUR’DA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ
BURDUR’DA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ
- Haberi
BURDUR’DA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ

Burdur’da 7-13 Mayıs Trafik Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte Emniyet, Jandarma, İtfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri açtıkları stantlarda protokol üyeleri ve öğrencilere trafik hizmetlerinin yürütülmesinde kullanılan malzemeleri tanıttı. Protokol üyeleri ve öğrenciler, trafik ekipleriyle birlikte emniyet kemeri ve yaya önceliği konularında uyarı yaptı. Etkinlik Şeker Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar yapılan yürüyüş ile sona erdi.

Burdur’da 7-13 Mayıs Trafik Haftası açılış töreni düzenlendi.

Şeker Meydanı’nda yapılan açılış törenine Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Mustafa Güder başta olmak üzere Daire Müdürleri, Burdur Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın, polis, jandarma, itfaiye, UMKE, AFAD ekipleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış kurdelesini protokol üyeleriyle birlikte kesen Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, “Trafik Haftamızı hayırlı, uğurlu olması dilekleriyle açıyoruz. İnşallah yayalarımıza, şoförlerimize, tüm vatandaşlarımıza bilinçlendirme yönünde, farkındalığın artırılması yönünde, trafik güvenliğinin ve düzeninin sağlanması yönünde hayırlara vesile olması dileklerimizle, güzel Burdur’umuzda Trafik Haftası açılışını yapıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız ve beraberindekiler daha sonra Emniyet, Jandarma, İtfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri açtıkları stantları gezerek bilgi aldı.

“Öğrencilerden trafik denetimi”

Etkinlikte ikramların yapılmasından sonra protokol üyeleri ve öğrenciler trafik denetimi yaptılar. Sürücülere bilgilendirici broşürler veren protokol üyeleri ve öğrenciler, sürücülere emniyet kemeri ve yaya önceliği konularında uyarılarda bulundu.

Etkinlik Şeker Meydanı’ndan başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na kadar yapılan yürüyüş ile sona erdi.

Muhammet Fatih Başcı

Kaynak: Editör:
Etiketler: BURDUR’DA, TRAFİK, HAFTASI, ETKİNLİĞİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı