Haber Detayı
05 Mayıs 2021 - Çarşamba 15:02
 
BURDUR’DA İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK OLAYININ FAİLİ TUTUKLANDI
BURDUR’DA İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK OLAYININ FAİLİ TUTUKLANDI
- Haberi
BURDUR’DA İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK OLAYININ FAİLİ TUTUKLANDI

Burdur’da 30.04.2021 tarihinde Aydınlıkevler Mahallesi Sanayi Sitesinde içerisinde bir işyerinde; “75.000 TL para ve şahsi eşyaların” bulunduğu çantanın çalınması sonucu meydana gelen İşyerinden Hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda olayı failinin Y.Ç olduğu tespit edildi.

Şüpheli şahıs Y.Ç. 30.04.2021 günü yakalanarak, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak Burdur E tipi Kapalı Ceza ve İnfaz kurumuna teslim edildi.

Burdur Valiliği olayla ilgili açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklama şöyle:

“Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik, mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç/suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından; 30.04.2021 tarihinde İlimiz Aydınlıkevler Mahallesi Sanayi Sitesinde içerisinde bir işyerinde; “75.000 TL para ve şahsi eşyaların” bulunduğu çantanın çalınması sonucu meydana gelen İşyerinden Hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda;Olayın failinin Y. Ç. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup, şüpheli şahıs 30.04.2021 günü yakalanarak, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak Burdur E tipi Kapalı Ceza ve İnfaz kurumuna teslim edilmiştir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BURDUR’DA, İŞ, YERİNDEN, HIRSIZLIK, OLAYININ, FAİLİ, TUTUKLANDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı