Haber Detayı
04 Ocak 2022 - Salı 13:23
 
Burdur Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine Otobüs ve Yemek Desteği
Burdur Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine Otobüs ve Yemek Desteği
- Haberi
Burdur Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine Otobüs ve Yemek Desteği

Burdur Belediyesi, amatör kulüplerin deplasman müsabakaları için otobüs ve hafta sonu müsabakalardan sonra sporcu kafilelerine yemek yardımı yapacak.

Burdur Amatör Spor Külüpleri Federasyonu tarafından yapılan açıklamada "Kulüplerimizin talepleri doğrultusunda Belediye Başkanımız Ali Orkun ERCENGİZ ile yaptığımız görüşmelerde 2021-2022 sezonunda Yerel Amatör Küme de mücadele eden merkez takımlarımıza deplasman maçları için Otobüs tahsisi taleplerimiz, belediyemiz tarafından olumlu karşılanarak takımlarımızın deplasman maçlarına otobüs tahsisi gerçekleşmiştir. Yönetim Kurulumuz Başkan Mehmet ŞİMŞEK başkanlığında Yeni yılın ilk ziyaretini Belediye Başkanımız Ali Orkun ERCENGİZ’i makamında ziyaret ederek, “Yeni yılın ülkemize ve ilimize her alanda başarı sağlık ve mutluluk getirmesi dileklerini iletilip, kulüplerimize yapılan destek ve katkıları için teşekkür etti. Kulüplerimizin kendilerine yapılan desteklerden ötürü memnuniyetlerini de aktaran başkanımız Mehmet ŞİMŞEK belediyemizin imkanları dahilinde müsabaka sonrası takımlarımıza yemek verebilme durumlarının olup olmadığı” dile getirildi.

Belediye Başkanımız ERCENGİZ “ Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti belirterek, yeni yılın başta ülkemiz ve tüm insanlık için, mutluluk ve huzur ortamının yaşandığı bir yıl olması ve her alanda olduğu gibi sportif alanda da gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek için hepimize sorumluluklar düştüğünü hatırlatarak, Belediyemizin imkanları dahilinde ilimizdeki Spor Kulüplerine gereken desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirtip, merkez takımlarımızın hafta sonu oynayacakları müsabaka sonrası sporcularımıza imkanlar dahilinde yemek vereceklerini” açıklayarak, kulüplerimize yeni yıl müjdesi verdi.

Burdur Amatör Spor Kulüpleri camiası olarak Belediye Başkanımıza kulüplerimize ve sporcularımıza yapmış olduğu ve yapacak olduğu katkı ve destekler için teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur, Belediyesi'nden, Amatör, Spor, Kulüplerine, Otobüs, ve, Yemek, Desteği,
Yorumlar
Haber Yazılımı