Haber Detayı
04 Ocak 2022 - Salı 13:30
 
Başkan Şimşek'ten Hicivli Siyaset
Başkan Şimşek'ten Hicivli Siyaset
- Haberi
Başkan Şimşek'ten Hicivli Siyaset

Geçtiğimiz günlerde AK Parti yöneticileri tarafından Cumhuriyet meydanı çalışmalarına yöneltilen eleştirilere Başkan Şimşek farklı bir tarzda cevap verdi. 

Özellikle son günlerde yaşamın tüm alanlarına yansıyan zam dalgasına cevap verilmesini istedi. 

CHP Burdur Merkez ilçe Başkanı Serkan Şimşek sosyal medya hesabı üzerinden, “Alt geçit üst geçit diye tutturanlar köprülere, doğalgaza, elektriğe, akaryakıta, ekmeğe, iğneden ipliğe yaptıkları zamları açıklasınlar. Bunu açıklayabilirseniz Sonra birşey deneyeceğim SÖZ, Sahi sizin tarafınız neresi?” dedi.

“Ülkeyi yöneten iktidar sahipleri yılbaşı gecesi yapılan zamlar için kendi oyunları ile verdiğimiz cevaba “ne yaparız, ne ederiz biz bu zamlara bir yalan bulamadık, halka açıklayamıyoruz, en iyisi DUR SENNN” diyerek 3 gündür düşüne düşüne bunu bulmuşlar. Zeka seviyelerindeki gelişme zamlarla doğru orantılı olmasa da, yine de gelişme var. Ama merak etmeyin daha çok ders vereceğim size ve iyice gelişeceksiniz.

Usta gazeteci Cemalettin Bektaş abimizin ya siyaseti azıcık nükte ile yapın önerisi benim için hep önemliydi. Biz bu nükteler ile hem AKP yöneticilerinin zeka seviyelerinin gelişmesine katkı koyduk, hem de devamlı kullandıkları kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı dillerinden uzaklaşmalarını sağlamaya çalıştık.

Alt geçit üst geçit diye tutturanlar köprülere, doğalgaza, elektriğe, akaryakıta, ekmeğe, iğneden ipliğe yaptıkları zamları açıklasınlar.

Bunu açıklayabilirseniz Sonra birşey deneyeceğim SÖZ, Sahi sizin tarafınız neresi?”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Şimşek'ten, Hicivli, Siyaset, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı