Haber Detayı
06 Ocak 2022 - Perşembe 12:59
 
BESOB Yeni Hizmet Binasına Taşındı
BESOB Yeni Hizmet Binasına Taşındı
- Haberi
BESOB Yeni Hizmet Binasına Taşındı

29 Nisan 2021 BESOB bünyesine alınan yeni hizmet binası 27 Aralık 2021 tarihinde Burdur'a kazandırıldı.

Yeni hizmet binasının açılmasıyla birlikte, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Metin Sipahi'ye, hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.

Yeni hizmet binasına geçmiş olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi "Öncelikle odamıza kazandırmış olduğumuz yeni hizmet binamız tüm esnaflarımıza Burdurumuza hayırlı uğurlu olsun. Odamız 1969 yılında kurulmuştur. Biz göreve gelene kadar odamızın kendine ait herhangi bir hizmet binası yoktu. Uzun yıllarca kirada hizmet verdikten sonra kendi hizmet binamızda faaliyete başlamış olmaktan mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Çeltikçi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Aşkın, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Soy ve yönetimi, Ağlasun Esnaf Odası Başkanı Abdurrahman ALGÜL ve Yönetimi Ağlasun EKK Başkan Ahmet TOP,  Karamanlı ilçe emniyet amirliğinde görev yapan Yaşar Çakır, Göller Yöresi Yörükler Derneği Başkanı İbrahim Sakızcı ve Muhtarlar Derneği başkan Mustafa AKTAŞ,  Köy Koop Burdur Birliği Başkan Osman BÜTÜNER ve yönetim kurulu, çalışma arkadaşları Karamanlı Kağılcık Köyü Muhtarı Yakup SALMAN, Karamanlı Kağılcık Köyü Kooperatif Başkanı Halil AYGÜN,   Burdur Esnaf Odaları Birliğinin yeni hizmet binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BESOB, Yeni, Hizmet, Binasına, Taşındı,
Yorumlar
Haber Yazılımı