Haber Detayı
12 Mayıs 2021 - Çarşamba 13:22
 
Başkan Erkan, Ramazan Bayramını Kutladı
Başkan Erkan, Ramazan Bayramını Kutladı
- Haberi
Başkan Erkan, Ramazan Bayramını Kutladı



İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında ilk olarak İsrailin Mescid-i Aksa'ya ve Filistinli müslümanlara yönelik saldırılarıı kınayarak başlayan Başkan Erkan şunları söyledi:

"Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. O kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa sevince, hüzün ise neşeye dönüşür. Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun” dedi.
[19:28, 11.05.2021] Husne Muhabir: Başkan Ateş'ten Ramazan Bayramı Mesajı

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, "Bayramlar toplumca yaşadığımız acılarımızın, kırgınlıklarımızın ve düşmanlıklarımızın son bulması için hepimize bir nebze de olsa umut vermektedir" dedi.

Başkan Ateş Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Ateş mesajında, "Bu Ramazan Bayramı’nı buruk bir şekilde idrak ediyor; Dünyamız’ı ve Ülkemiz’i esir alan Coronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sevdiklerimizden ayrı bir şekilde evlerimizde geçiriyoruz. Ancak şunu da çok iyi biliyoruz ki; birlik ve beraberlik içerisinde, hijyen ve sosyal mesafe kuralları konularındaki hassasiyetimizi esnetmeden sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağımıza umudum tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günler ve Bayram’lar diliyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Erkan,, Ramazan, Bayramını, Kutladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı