Haber Detayı
03 Kasım 2020 - Salı 10:36
 
Başkan Ercengiz, İzmir deprem bölgesinde ( Hepimiz İzmir’in yanındayız)
Başkan Ercengiz, İzmir deprem bölgesinde ( Hepimiz İzmir’in yanındayız)
- Haberi
Başkan Ercengiz, İzmir deprem bölgesinde ( Hepimiz İzmir’in yanındayız)

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeye destek için harekete geçti. İzmir’e kendisi de giden Başkan Ercengiz, yardım tırını kendisi karşıladı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası depremzedelerin yanında olmak için bölgeye gitti. İlk olarak Bornova’da arama kurtarma ekiplerine katılan Burdur AFAD ekibimi ile bir araya gelen Başkan Ercengiz, deprem yardım alanlarını ziyaret ederek bilgi aldı. Yaşanan deprem sonrası İzmirli vatandaşların yanında bulunan Başkan Ercengiz, depremden etkilenen iller hakkında bilgi alarak hazırlanan ihtiyaç listesi doğrultusunda destek ve yardım konuları hakkında görüşmeler gerçekleştirdi. Battaniye, Çocuk bezi, su, kişisel temizlik malzemeleri, gıda kolisi, maske ve dezenfektan gibi öncelik verilen ihtiyaçları temin eden Başkan Ercengiz, Burdur’dan yola çıkan yardım tırını İzmir’de karşıladı.

Gece geç saatlerde İzmir’e ulaşan yardım tırını bizzat kendisi karşılayan Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyemizin araç ve personeli; öğrenip gözlediğimiz eksiklikler için İzmir’e yola çıkmışlardı. Ekibimizi karşıladık ve hazırladığımız yardım malzemelerini bir an önce ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istiyoruz. Yaralılarımız var, hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Deprem nedeni ile birçok ev yıkıldı, birçok insanımız şuanda dışarıda ve ihtiyaç sahibi çok insanımız var. İzmirli hemşerilerimizin, İzmirli vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek için buradaki ihtiyaç sahiplerine belirlenen ihtiyaç listesine göre öncelikli yardım malzemelerini temin etmeye gayret gösteriyoruz. Yaşanılan felaket, birlik ve beraberlikle en az hasarla atlatılacak. Tüm gücümüzle güzel İzmir’imizin yanındayız. Yaraları birlikte saracağız.” ifadelerini kullandı.

   

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Ercengiz,, İzmir, deprem, bölgesinde, (, Hepimiz, İzmir’in, yanındayız),
Yorumlar
Haber Yazılımı